Laatste seizoen CSI en CSI: Cyber in september op RTL4

Laatste seizoen CSI en CSI: Cyber in september op RTL4

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De maandagavond van RTL4, ook wel de crimeavond genoemd,  heeft de laatste tijd te maken met teruglopende kijkcijfers. Het huidige seizoen van Crime Scene Investigation is niet zo populair en ook de kijkcijfers van de misdaadserie The Finder lopen terug, ook mede dankzij het mooie weer.

Maar misschien gaan de kijkcijfers in september weer omhoog. RTL4 begint in september met het vijftiende, en tevens allerlaatste seizoen, van Crime Scene Investigation. Ook in het laatste seizoen zorgt het team van forensische detectives ervoor dat geen misdrijf in Las Vegas onopgelost blijft.

RTL4 zendt in september ook de nieuwste spin-off van CSI uit. Direct na Crime Scene Investigation komt RTL4 met de nieuwste spin-off CSI: Cyber. In CSI: Cyber heeft speciaal agent Avery Ryan, een gerenommeerde gedragspsycholoog, de leiding over de Cyber Crime Division bij FBI Quantico.

Het team van Cyber Crime Division heeft de taak om internet gerelateerde moorden, cyberdiefstal, hacken, zedendelicten, chantage en andere cybercriminaliteit binnen de jurisdictie van de FBI aan te pakken. Misschien weet deze moderne spin-off de kijkers weer te interesseren in de crimeavond.

Bekijk CSI: Cyber TVblik.nl/csi-cyber