Slam!FM presenteert De Dutch Dance Days

Slam!FM presenteert De Dutch Dance Days

Geschreven door Pieter Jongsma

Van 13 januari tot en met 17 januari staat SLAM!FM een week lang in het teken van Nederlands allergrootste export product: Dance. De Dutch Dance Days is een uniek radiofestival met alleen de beste danceproducties van Nederlandse bodem. De programmering van SLAM!FM dient als stagevoor de artiesten en brengt zo het unieke gevoel van een vijfdaags festival naar de radio.

 

Volgende week staat het station in het teken van de Nederlandse Dance DJ's. Met de campagne 'SLAM!FM presents de Dutch Dance Days' geeft het radiostation haar luisteraar het gevoel van een vijfdaags feest dat overal plaats kan vinden. Dus geen krappe tentjes en rijen voor een lauw straaltje douchewater. Het hele evenement vindt plaats op radio en is te volgen via SLAM!FM.

 

Het energieke radiostation draait deze periode alleen maar tracks van Nederlandse top-DJ’s en producers. En ook de line-up van studiogasten is indrukwekkend, met o.a. Ferry Corsten, Franky Rizardo, Sick Individuals en Martin Garrix. Op vrijdag tussen 10:00 en 18:00 uur hoor je de Dutch Dance Days Top 100, via slamfm.nl. Deze is samengesteld door alle festivalgangers!

 

Hardwell live

Uiteraard sluiten de Dutch Dance Days af met een echte top gig. Op 17 januari vanaf 23.00 uur presenteert Hardwell zijn 150e Hardwell On Air op SLAM!FM. Dit wordt gevierd met een exclusief optreden voor een kleine groep luisteraars van SLAM!FM. Samen met Dannic en Dyro draait de nummer één-DJ van de wereld een set van twee uur, live op SLAM!FM. Kaarten voor dit unieke concert zijn te winnen via SLAM!FM.nl, maar ook via het Twitteraccount van Hardwell.

 

De timetable:

 

Warming Up Rewind: Iedere werkdag tussen 08:30 uur en 09:00 uur

DJ Jean, een van de bekendste Nederlandse DJ’s ooit, draait een half uur de beste Dutch Dance Classics in the mix.

 

Most Wanted: Maandag t/m donderdag tussen 16:00 uur en 19:00 uur

In Most Wanted komen Franky Rizardo, Martin Garrix, Sick Individuals en Ferry Corsten langs. Zij mixen live hun persoonlijke ‘Most Wanted Top 5’, vijf tracks die belangrijk voor hen zijn.

 

Bij Igmar: Maandag t/m donderdag tussen 19:00 uur en 00:00 uur

In SLAM’s gloednieuwe avondshow komen achtereenvolgens Blasterjaxx, The Flexican, La Fuente en Girls Love DJ’s. Deze mannen draaien een liveset in de studio en nodigen luisteraars persoonlijk uit hun favoriete Dutch Dance Tracks door te geven.

 

SLAM!FM Nacht:

Maandag- tot en met donderdagnacht tussen 00:00 uur en 02:00 uur zijn de groten uit de Dutch Dance Scene in the mix te horen op SLAM!FM. DJ’s als Fedde Le Grand, Chuckie en Laidback Luke hebben al toegezegd. De complete line-up is te checken via de social media kanalen van SLAM!FM en via slamfm.nl.

 

 

Meer informatie:  http://ddd.slamfm.nl/