Trouwe luisteraars Fenna en Bram worden getrouwd door Q-dj Joep Roelofsen

Trouwe luisteraars Fenna en Bram worden getrouwd door Q-dj Joep Roelofsen

Geschreven door Pieter Jongsma

Q-dj Joep Roelofsen is op donderdag 13 augustus door de rechtbank beëdigd tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

En dat heeft hij niet voor niets gedaan. Fenna en Bram, trouwe luisteraars van Qmusic, stappen 17 september in het huwelijksbootje en willen getrouwd worden door Joep.

Op donderdag 23 juli zijn Bram en Fenna in ondertrouw gegaan en hebben ze de nodige papieren getekend om Joep trouwambtenaar te maken. Joep kan hen met zijn benoeming in het echt verbinden. Ze gaan 17 september trouwen en Fenna liet op de radio weten dat ze het leuk zou vinden om door Joep getrouwd te worden.

Joep is erg enthousiast over zijn functie als trouwambtenaar. “Het begon eigenlijk heel onschuldig! Ik belde Niels Geusebroek in de uitzending omdat hij was benoemd tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Ik heb aangegeven dat het mij ook leuk leek om mensen in het echt te verbinden. Het is toch de mooiste dag uit iemands leven. Dat Fenna en Bram het zo leuk vinden dat ik hen ga trouwen is natuurlijk een groot compliment!”

Elke dag, 365 dagen per jaar, zetten wij de luisteraar centraal. Qmusic wil plezier, energie, een goed gevoel en relevante acties brengen in het leven van onze luisteraar. Samen met de luisteraar vormen wij het gevoel van Q, want ‘You make us Q’!

Qmusic is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, DAB+, de kabel, Qmusic app of viaqmusic.nl.