Nieuwe kinderserie ‘De Avonturen van Bollo’ bij RTL Telekids

Nieuwe kinderserie ‘De Avonturen van Bollo’ bij RTL Telekids

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf 3 oktober aanstaande is de gloednieuwe televisieserie ‘De Avonturen van Bollo’ iedere zaterdag- en zondagochtend rond 06.55 uur te zien in het Minikids blok bij RTL Telekids.

In de televisieserie nemen Bollo en zijn vriendjes Saar, Bijtje en Egel de jonge kijkers mee de natuur in. Samen beleven ze vele avonturen. Zo gaan ze kamperen, schat zoeken, vliegeren, picknicken en nog veel meer. Op een humoristische en positieve manier leren kinderen in het programma meer over de natuur, hoe leuk het is om de natuur te ontdekken en hoe je elkaar kunt helpen en samenwerken.

De beer Bollo is de populaire mascotte van de bekende vakantieaanbieder Landal GreenParks. Het is voor het eerst dat de beer zijn eigen televisieserie krijgt. Naast de lancering van de kinderserie, is er een speciale Bollo-app voor smartphones en tablets te downloaden vanaf 10 oktober. In deze gratis app gaan kinderen samen met Bollo en zijn vrienden op ontdekkingsreis door het bos en beleven ze allerlei avonturen. Ook zijn alle afleveringen van de televisieserie na uitzending terug te kijken in de app. Zowel de televisieserie als de app zijn ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar.

‘De Avonturen van Bollo’ wordt geproduceerd door Kukeleku TV. De televisieserie komt tot stand in samenwerking met Landal GreenParks.

iedere zaterdag- en zondagochtend rond 06.55 uur in het Minikids-blok bij
RTL Telekids, op het kanaal van RTL 8.