Ferry Doedens vertelt voor het eerst zijn verhaal in ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’

Ferry Doedens vertelt voor het eerst zijn verhaal in ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

In het nieuwe seizoen van ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’, dat op woensdag 30 september van start gaat bij RTL 4, vertelt acteur Ferry Doedens voor het eerst zijn verhaal over de turbulente periode die hij afgelopen zomer heeft meegemaakt.

In de eerste aflevering heeft Peter van der Vorst een openhartig interview met de ‘GTST’-ster, waarin hij open en eerlijk praat over zijn drugsverslaving en ontslag bij de soapserie. Ferry vertelt hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen en hoe zijn vrienden en familie hem een laatste kans gaven om aan zichzelf te werken. Die kans greep hij met beiden handen aan en vertrok naar het buitenland om zich daar te laten behandelen in een verslavingskliniek.

“Het is een rollercoaster geweest”, aldus Ferry. “Ik heb veel geleerd, ben mezelf keihard tegengekomen en heb flink aan mezelf gewerkt. En dat zal ik moeten blijven doen, ondanks dat het nu goed gaat met mij.”

Naast het persoonlijke verhaal van Ferry vertrekt Peter in deze aflevering naar Spanje voor het officiële afscheidsinterview met Bassie en Adriaan. De twee broers nemen begin oktober als duo afscheid van het Nederlandse publiek. Een mooi moment om met Bas en Aad van Toor de hoogte- en dieptepunten uit hun loopbaan te bespreken.

Komend seizoen is Peter onder andere nog te gast bij Johan Derksen, Halina Reijn, Jesse Klaver, Johnny de Mol, Jan Kooijman, Floortje Dessing en Claudia de Breij. Het blijft niet bij een kijkje in de huizen van de sterren, maar Van der Vorst verrast zijn gasten ook met oude bekenden, videoboodschappen en onverwachte activiteiten.

Vanaf woensdag 30 september om 20.30 uur bij RTL 4