Oud-Life 4 You-kok Rudolph van Veen in Thuis op Zondag

Oud-Life 4 You-kok Rudolph van Veen in Thuis op Zondag

Geschreven door Daniël Schalk

Rudolph van Veen is zondagmiddag te gast in de tweede uitzending van het nieuwe zondagmiddagprogramma Thuis op Zondag. Van Veen is bekend door zijn kookkunsten in Life & Cooking, de voorganger van Life 4 You, en Life 4 You zelf, waarin hij van 2009 tot 2012 kookte.

In 2012 stopte Rudolph met koken voor Carlo Boszhard en Irene Moors om zich volledig te gaan richten op zijn nieuwe tv-carrière bij 24Kitchen. Na zijn vertrek als tv-kok bij Life 4 You maakte hij de programma’s De Makkelijke Maaltijd, Rudolph’s Bakery, The Taste of Life Basics en The Wine Quest.

Zondag 31 mei keerde Van Veen nog een keer terug in de keuken van het zondagmiddagprogramma van Carlo en Irene, om in de allerlaatste uitzending van Life 4 You te koken voor de gasten. Rudolph werd in Life 4 You vervangen door Sandra Ysbrandy, die nu ook kookt in Thuis op Zondag.

Naast Rudolph van Veen zijn zondag ook Dokter Tinus-acteur Thom Hoffman, volkszanger Wolter Kroes, boerin Agnes van Boer Zoekt Vrouw en Menthe Talsma te gast. De eerste uitzending van Thuis op Zondag, gepresteerd door Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg, trok 442.000 kijkers.

Thuis op Zondag is elke zondagmiddag om 17:00 uur te zien op SBS6.