Irene Moors herenigd met Rudolph van Veen

Irene Moors herenigd met Rudolph van Veen

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Irene Moors is voor haar nieuwe SBS6-show Over smaak valt te twisten herenigt met haar vroegere Life & Cooking-collega Rudolph van Veen. De tv-kok was jarenlang te vinden in de keuken van het zondagmiddagprogramma van Irene en Carlo Boszhard, maar gaat nu aan de slag voor SBS6.

Over smaak valt te twisten is voor Irene haar tweede SBS6-programma. “Rudolph is hoofdjurylid en zal me bijstaan in deze kookwereld, want dat vind ik nog steeds een beetje lastig. En ik ga me verdiepen in de mensen achter de kookclubs”, aldus de presentatrice van het nieuwe kookprogramma.

In Over Smaak Valt te Twisten strijden kookclubs om de titel van Beste Kookclub van Nederland. In het nieuwe programma nemen acht enthousiaste kookclubs het tegen elkaar op. In de voorrondes van het nieuwe kookprogramma van SBS6 nemen steeds twee kookclubs het tegen elkaar op.

De gerechten van de kookclubs zullen worden beoordeeld door een jury van fijnproevers en een gerenommeerde chef, die gezamenlijk gaan beoordelen welk gerecht zij het beste vinden om door te gaan naar de volgende ronde. SBS6 zoekt momenteel nog naar kookclubs die mee willen doen.

De kookclubs die mee willen doen moeten uit minimaal 4 tot 6 personen bestaan. De beste kookclub krijgt met het winnen van Over Smaak Valt te Twisten naast de titel van Beste Kookclub van Nederland ook een prijs ter waarde van 25.000 euro. Het programma wordt gemaakt door Talpa.

Rudolph van Veen richtte na zijn vertrek bij de programma’s Life & Cooking en Life 4 You van Carlo Boszhard en Irene Moors de kookzender 24Kitchen op. Afgelopen maart onthulde hij in Van Liempt Live op RTL Z dat hij daar na vijf jaar was vertrokken, omdat eigenaar FOX een andere visie had.

Over smaak valt te twisten is in het najaar te zien op SBS6.

Bekijk Life 4 You terug op TVblik.nl/life-4-you