BN’ers blij met nominaties Televizier-Ring

BN’ers blij met nominaties Televizier-Ring

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Maandagavond zijn de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2015 bekendgemaakt. SynDROOM, Expeditie Robinson en Streetlab maken kans op de Televizier-Ring en de makers zijn door het dolle heen. Ook de genomineerden van de andere prijzen zijn enorm blij.

“Jeeeeejjjj! Met #expeditierobinson zitten we bij de laatste 3 voor de #TelevizierRing!”, reageerde Dennis Weening, de presentator van Expeditie Robinson. “Haha ongelofelijk! Mede dankzij jullie zitten we bij de laatste 3 genomineerden”, reageren de makers van Streetlab maandag.

Voor de Zilveren Televizier-Ster Man zijn Johnny de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Humberto Tan genomineerd. “Bij de laatste 3 voor Televizierster 2015!! Samen met @JohnnyDeMol_ en @eenjurk!! Dank allen voor het stemmen!!!”, reageert genomineerden talkshowhost Humberto Tan.

Chantal Janzen, Geraldine Kemper en Floortje Dessing maken kans op de Zilveren Televizier-Ster Vrouw. “Jiehaaaaa!! Dank stemmers voor de nominatie!”, reageert RTL4-ster Chantal Janzen, die vorig jaar al met de prijs naar huis ging en daarmee Floortje Dessing  en Linda de Mol verloeg.

Floortje is helemaal door het dolle heen. “Ongelofelijk; weer genomineerd door het publiek.. Zo bijzonder en ben daar zo blij mee! Precies een jaar geleden werd ik ook gebeld.. Toen lag ik in t ziekenhuis en kon niet lopen: vandaag heb ik 11 uur lang ge-hiked langs vulkanen hier in ile de la Réunion, Indische oceaan”, aldus Floortje.

Het is voor de presentatrice van Floortje naar het einde van de wereld een emotioneel moment om wederom genomineerd te zijn voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw. “Ben hier best beetje emotioneel door.. Maar op goeie manier: ik mag weer mee doen met het leven..,Dank dank dank!!!”

Voor de Televizier ­Aanstormend Talent Award zijn Luuk Ikink, Jan Versteegh en Arjen Lubach genomineerd. “YES! Genomineerd voor de Televizier Talent Award!! Samen met @luuk en @arjenlubach Dank voor het stemmen”, reageert Jan Versteegh, presentator van The Freestyle Games.

Als laatste zijn ook Puberruil, Freeks Wilde Wereld en Brugklas genomineerd voor de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste kinderprogramma. “Wooohoooooo!!!”, reageerde Freek Vonk, de presentator van het kinderprogramma Freeks Wilde Wereld, die momenteel voor opnames in het buitenland zit.

“We zijn super trots dat we met 2!! programma's zijn genomineerd voor De Gouden Stuiver!”, reageert de producent van Freeks Wilde Wereld en Brugklas. Ook Brugklas-acteur Niek Roozen is blij. “Brugklas is genomineerd voor de gouden stuiver!!!! We staan in de top 3 dus kom maar op met Carrè.”