Het Geluid van Qmusic nog steeds niet geraden

Het Geluid van Qmusic nog steeds niet geraden

Geschreven door Pieter Jongsma

Het spannendste radiospel van Nederland houdt luisteraars van Qmusic al 38 dagen bezig. Inmiddels hebben maar liefst 475 luisteraars een poging gedaan om Het Geluid te raden.

Hierdoor is de waarde van Het Geluid zojuist opgelopen naar 50.000 euro. Om luisteraars verder op weg te helpen, geeft Qmusic aanstaande maandag een tweede tip.

Eerder deze week gaf de jury van Het Geluid een eerste muzikale tip: het nummer ‘Freedom’ van Pharrell Williams. De jury hoopt hiermee luisteraars verder op weg te helpen, want ook dit jaar stromen de meest uiteenlopende antwoorden binnen. Maar bij elke editie komt een aantal antwoorden vaak terug, zoals dit jaar het ‘snijden van een wortel’ en ‘het openmaken van een hersluitbare verpakking’ veel genoemd zijn.

“Het openen van iets”
Naast luisteraars deed ook een aantal bekende Nederlanders een poging om Het Geluid te raden, waaronder Jan Kooijman, Nick & Simon, Gerard Joling, Jan Versteegh en Geraldine Kemper. Volgens de Volendamse zanger Simon zou het zomaar het 'openen van een zak chips' kunnen zijn. Bekijk hier wat zij denken dat Het Geluid is.

Tweede tip
Op maandag 5 oktober om 07.30 uur, tijdens de ochtendshow van Mattie & Wietze (als Het Geluid nog niet geraden is), zal de jury de tweede tip geven. Q-luisteraars kunnen ieder uur meedoen met Het Geluid. Met extra kans tijdens de speciale 'SuperRonde' om 07.30 uur, waarin drie kandidaten achter elkaar een gok mogen doen naar Het Geluid.

Elke dag, 365 dagen per jaar, zetten wij de luisteraar centraal. Qmusic wil plezier, energie, een goed gevoel en relevante acties brengen in het leven van onze luisteraar. Samen met de luisteraar vormen wij het gevoel van Q, want ‘You make us Q’!

Qmusic is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, DAB+, de kabel, Qmusic app of via qmusic.nl.