Het Geluid weer gestart op Qmusic

Het Geluid weer gestart op Qmusic

Geschreven door Pieter Jongsma

Het grootste geheim van het jaar is vanaf vandaag weer te horen op Qmusic. Nieuw aan het populaire spel is dat Het Geluid dit jaar is gekozen door de luisteraars. De afgelopen weken kon er worden gestemd op drie geluiden. Het Geluid dat de meeste stemmen kreeg, kan vanaf nu worden geraden.

Het laatst geluid dat in 2016 werd geraden was 'het klikken van een verfroller op de beugel', dat de winnaar 19.100 euro belastingvrij opleverde. De winnaar kwam op het antwoord door een verborgen tip. Sinds afgelopen jaar geeft de jury van Het Geluid verborgen hints over Het Geluid op de social media kanalen van Qmusic.

Het grootste geheim van het jaar is iedere dag te horen tussen 07.00 en 19.00 uur op Qmusic. Luisteraars kunnen meedoen via de Qmusic app of Qmusic.nl. Ieder uur maken deelnemers kans om het juiste antwoord te geven.

In de middagshow van Stephan Bouwman is er iedere dag om 16.30 uur extra kans tijdens de 'SuperRonde'. Daar krijgen drie kandidaten achter elkaar de mogelijkheid om het goede antwoord te geven. Het Geluid start met een waarde van 2.500 euro en loopt bij ieder fout antwoord op met 100 euro.

Foto: Qmusic