Jörgen Raymann stopt met televisie maken

Jörgen Raymann stopt met televisie maken

Geschreven door Daniël Schalk

Jörgen Raymann stopt voorlopig met het maken van televisieprogramma’s. De komiek gaat zich focussen op theater. “Na een succesvolle periode bij de TV is het tijd geworden voor verandering”, schrijft Raymann, die voor de Publieke Omroep veel tv-shows heeft gemaakt, op Facebook.

Een terugkeer op televisie sluit hij niet uit, maar voorlopig wil hij zich gaan focussen op theater. “Ik zal indien er een leuk programma voorbij komt nog wel wat doen af en toe, maar mijn focus ga ik verleggen naar mijn rol als motivator en ik ga mijn oude liefde "Theater" weer solo oppakken.”

Raymann vervolgt: “Ik doe de laatste tijd ook vaker standup comedy en het bevalt mij uitstekend. De laatste tijd heb ik gewerkt aan 2 nieuwe Motivational tools : "Business Antibiotics" en "De persoonlijke doorstart" Vanaf maandag 4 juni begin ik met een wekelijkse motivational live video.”

Zijn typetje Tante Es zal, in tegenstelling tot eerdere berichten, niet helemaal verdwijnen. Ze wordt namelijk een animatiefiguur. “Tante Es zal binnenkort haar debuut maken in de wereld van de animatie”, aldus Jörgen. Hij maakte in januari bekend dat hij zijn typetje niet meer zou spelen.

Bekijk 'Dat ding van Tante Es' (2015) op TVblik.nl/dat-ding-van-tante-es