Buddy Vedder gaat samenwerken met Edsilia Rombley

Buddy Vedder gaat samenwerken met Edsilia Rombley

Geschreven door Sebastiaan Boers

Acteur en presentator Buddy Vedder timmert aardig aan de weg. Iedere werkdag is hij te zien als Rover Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Rover is de zoon van Linda Dekker (gespeeld door Babette van Veen). Daarnaast is hij iedere zaterdagochtend te zien in de Kids Top 20. Daar is hij nu de vaste nieuwe presentator.

Maar Buddy wil meer, veel meer. Hij zal zich vanaf nu ook bezig gaan houden rond het Junior Songfestival. De grote finale zal dit jaar in Sofia, de hoofdstad van Bulgarije, gehouden gaan worden. Voor Nederland zal Shalisa haar nummer Million Lights laten horen. Dit was onder andere een reden om haar te strikken voor een interview. Lees hier het interview met Shalisa nogmaals terug. 

Nu zal Buddy gaan samenwerken met zangeres Edsilia Rombley. De twee zullen samen online te zien zijn met JSF Talk. Dit maken zij voor Zapp en zal via zapp.nl te bekijken zijn. Op 21 november zal JSF Talk te zien zijn via de website van Zapp.

Edsilia heeft zelf veel met het Songfestival. Zo deed de zangeres in 1998 zelf mee aan de volwassen versie van het liedjesfestijn. Met de hit Hemel & Aarde wist ze zelfs vierde te worden. Dit succes smaakte duidelijk naar meer. In 2007 probeerde Edsilia het opnieuw.

Weer koos ze voor een Nederlandstalig nummer: Nooit meer zonder jou was het lied waarmee ze opnieuw Europa wilde veroveren. Op het laatste moment bedacht ze zich en maakte toch een Engelstalig nummer: On Top Of The World. Een succes werd het helaas niet, zo goed als in 1998 is ze toen niet geëindigd.

Samen met Buddy zal Edsilia alles doornemen wat te maken heeft met het Junior Songfestival. Wat zij zullen bespreken zal duidelijk worden op 21 november. Hoe goed Shalisa het gaat doen, is ook nog even spannend. Ze won weliswaar in Nederland, maar zal ze ook in Bulgarije gaan scoren?

JSF Talk met Buddy en Edsilia is 21 november online te bekijken via zapp.nl.