'Magische' Buddy Vedder ronde verder in Zapp Magic Battle

'Magische' Buddy Vedder ronde verder in Zapp Magic Battle

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vrijdagavond was acteur en presentator Buddy Vedder te zien in Zapp Magic Battle. Hij nam de magische strijd aan met Anne-Mar Zwart. In de vijfde aflevering van deze magische wedstrijd ging het tussen Buddy en Anne-Mar. Beide Zapp gezichten moesten de jury overtuigen met een kaarttruc. Het ging hart tegen hart, wie zou er door gaan naar ronde twee?

Buddy en Anne-Mar werden klaargestoomd door Rob en Emiel. Deze twee magiërs zijn zelf ook bekende Zapp gezichten. Aan hun de taak om ervoor te zorgen dat hun Zapp gezicht de meeste indruk weet te maken op de jury. Dit doen de beide heren op geheel eigen, magische, wijze. 

De jury vond vooral de act van Buddy erg goed. Hij wist de jury te overtuigen met zijn presentatie en zijn bijzondere kaarttruc. Anne-Mar deed het op haar beurt ook goed, maar wist de jury toch net niet genoeg te overtuigen. Het was Buddy die er met de winst van de avond doorging. Hij heeft de magische battle gewonnen en gaat daarmee door naar de tweede ronde.

Iedere werkdag waren er twee Zapp gezichten te zien die ook een magische strijd met elkaar aangingen. Zo keken er donderdagavond 258.000 mensen naar de Magische Battle van donderdagavond. Hoeveel mensen er vrijdagavond gekeken hebben naar de overwinning van Buddy, zal zaterdag duidelijk worden. Dan zullen de kijkcijfers door Stichting Kijkonderzoek gepubliceerd worden.

Buddy heeft de smaak duidelijk te pakken. Welke andere magische Battles liggen er nog in het verschiet? Dat zal snel duidelijk worden in de tweede ronde. Tegen wie Buddy het dan zal moeten opnemen is nog niet duidelijk. Feit is wel dat Buddy naast acteren en presenteren nu ook magische dingen kan doen.

Zapp Magic Battle is iedere werkdag rond 18.10 uur te zien bij de AVROTROS op NPO 3. Aanstaande zondag 15 november zal er een speciaal weekoverzicht van Zapp Magic Battle te zien zijn. Deze speciale weekoverzicht is direct na het weekoverzicht van het Sinterklaasjournaal te zien.

Bekijk Zapp Magic Battle terug via TVblik.