TV-blog: Robin Martens & Buddy Vedder nu al favoriet

TV-blog: Robin Martens & Buddy Vedder nu al favoriet

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vanaf maart mogen vijf koppels weer flink trainen voor Dance Dance Dance. Dit dansprogramma van RTL 4 krijgt een tweede seizoen. Opnieuw gaan vijf koppels de dansstrijd met elkaar aan. Wie zal uiteindelijk in de voetstappen van Pip en Pim treden?! De kandidaten die meedoen zijn allemaal opnieuw bekend van televisie. 

De presentatie ligt ook dit seizoen in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat. Ook aan de jury is niets veranderd. Opnieuw zitten Timor Steffens, Igone de Jongh en Dan Karaty. Zij zullen opnieuw de vijf koppels beoordelen op de manier van dansen. 

Bekende videoclips worden opnieuw uitgevoerd door de vijf koppels. Het eerste seizoen van Dance Dance Dance maakte al een enorme indruk. Het niveau lag enorm hoog wat iedere week hoger werd gelegd. De koppels gaven alles en soms nog meer dan dat. De koppels van dit seizoen zullen flink aan de bak moeten om het niveau van vorig jaar te kunnen overbruggen.

''Kees Tol & de vrouw van Simon dansen samen''

Vijf koppels die totaal niet aan elkaar gewaagd lijken. Dat maakt het misschien wel weer leuk om te kijken. Zo is Kees Tol te zien samen met Annemarie Keizer (de vrouw van Simon Keizer). Kees is een typisch SBS6 gezicht die een uitstapje maakt naar RTL 4. Of de Volendamse presentator ook kan dansen vraag ik me serieus af. Maar wie weet gaat hij iedereen compleet verbazen. Ik wens hem en Annemarie in ieder geval veel succes.

''Jeroen van der Boom en zijn vrouw gaan ook samen dansen''

Jeroen van der Boom danst met zijn vrouw Dany. Ook Jeroen is, net als Kees, een SBS6 gezicht. Eerder was de zanger ook te zien bij RTL 4 als coach bij The Voice of Holland. Nu gaat hij de dansstrijd aan met onder andere Kees. Hoe hij het zal gaan doen zal spannend worden. Ook Jeroen is geen typische zanger, maar wie weet traint hij hard en laat hij zichzelf van een andere kant zien. Wie weet wordt Jeroen nog een ''topper'' als danser.

''Moeder en dochter bundelen hun krachten''

Moeder en dochter die samen dansen. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch gaat dat gebeuren, net als het vorige seizoen. Dit keer zullen Antje en Romy Monteiro samen strijden tegenover de andere koppels. Wie weet hebben Antje en Romy een voorsprong.

In de musical The Bodyguard zingt en danst Romy nu al avond aan avond. Dus waarschijnlijk zal vooral Romy enorm fanatiek zijn. Zij doen mij een beetje denken aan Humbero Tan, die ook met zijn dochter de dansstrijd aanging. Zij deden het ook erg goed en maakten hun vader-dochter band nog sterker. Dat zal ook zeker bij Antje en Romy gaan gebeuren.

''Inge de Bruijn duikt de danswedstrijd in met Ferry Doedens''

Daarnaast doen er twee bijzondere kandidaten mee. Zwemster Inge de Bruijn laat opnieuw haar dans moves zien. Zij deed al eens eerder mee aan een danswedstrijd. Dit keer heeft zij een wel heel opvallende danspartner, Ferry Doedens. Ferry speelde de rol van Lucas Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Zij gaan samen de dansstrijd aan. Beide hebben de nodige danservaringen opgedaan en zullen elkaar daarom goed aan gaan vullen.

''Robin Martens & Buddy Vedder mijn favorieten, nu al''

Het laatste koppel bestaat uit twee huidige acteurs uit GTST. Actrice Robin Martens gaat samen dansen met Buddy Vedder. Beide zijn te zien als Rikki de Jong en Rover Dekker. Robin heeft in GTST de nodige danservaring opgedaan. Haar personage, Rikki, heeft een opleiding gevolgd met onder andere dans en zang.

Buddy heeft de nodige ervaringen opgedaan in musicals. Voordat hij in GTST te zien was, speelde de acteur veel in musicals. Daar heeft hij ook veel danservaring opgedaan. Robin en Buddy zijn misschien wel het beste danskoppel van dit seizoen. De beste papieren lijken zij wel in huis te hebben.

Het eerste seizoen van Dance Dance Dance werd gewonnen door Pip en Pim. Pip is ook een bekend gezicht in GTST. Zo is zij te zien als Wiet van Houten. Zij wist iedere week veel punten te scoren. De jury was lovend enthousiast over haar en over Pim.

Ik vermoed dat Robin en Buddy de beste kaarten in huis hebben om Dance Dance Dance te gaan winnen. Zelf vind ik dit ook het leukste koppel die dit seizoen mee doet. De trainingen beginnen in maart en vanaf het najaar zal het tweede seizoen te zien zijn bij RTL 4. In GTST spelen zij ook beide een leuke rol. Voor Showbizznetwork heb ik Buddy al eens mogen interviewen. Dit interview is hier nogmaals te lezen.

Daarnaast vermoed ik ook dat Inge en Ferry het wel eens goed kunnen gaan doen. Door hun ervaring met dans hebben zij ook goede kaarten in huis. Maar toch gaan al mijn stemmen uit naar Robin en Buddy. Misschien is dat al te vroeg om nu al te zeggen, maar ik gun het dit tweetal nu al.

Dance Dance Dance en RTL 4 hebben weer leuke koppels bij elkaar gevonden. Na het succes van het eerste seizoen, zal het tweede seizoen het vast ook goed doen. Persoonlijk kijk ik hier erg naar uit. Ik kan niet wachten op het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance.

Over het eerste seizoen kwam natuurlijk ook een recensie. Deze recensie is hier terug te lezen. Daarnaast verschenen er veel tv-blogs over de afleveringen. Dit seizoen zullen deze tv-blogs er ook zeker gaan komen. Iedere aflevering wordt uitvoerig beschreven.

Let's Dance again!

Robin en Buddy (en de rest natuurlijk ook) heel veel succes met de trainingen!