De TV Kantine is weer geopend

De TV Kantine is weer geopend

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Zaterdagavond gaan de deuren van de TV Kantine weer open. Vanaf dat moment is de gezelligste televisie kantine van Nederland weer geopend. Iedere Bekende Nederlander (BN-er) is in de TV Kantine weer van harte welkom. In de TV Kantine kunnen de BN-ers even weer tot zichzelf komen. Samen genieten van een moment van rust. Of lijkt dit allemaal maar zo?

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn eindelijk weer samen te zien. Sinds Irene overgestapt is van RTL naar SBS, zijn Carlo en Irene niet meer samen in een televisie programma gezien. Slechts één keer was Irene te zien als co-host in Carlo's TV Café. Naast Carlo en Irene zullen ook verschillende échte BN-ers een gastrol gaan spelen. 

Zo is onder andere Chantal Janzen te zien. Zij kruipt wederom in de huid van Barbie. Samen met man Michael (Carlo) zijn zij een heel bekend televisie duo. Chantal is echt een ster in het nadoen van 'collega' BN-ers. Maar zij werd zelf ook als eens nagedaan. Presentatrice Kim-Lian van der Meij nam ooit de rol van Chantal op zich.

GTST ster Buddy Vedder zal ook zijn opwachting maken in de TV Kantine. De acteur zal te zien zijn als Igoné, het vrouwelijke jurylid van Dance Dance Dance. Collega acteur Ferry Doedens kruipt in de huid van Dan Karaty, ook een jurylid van Dance Dance Dance.

Net als in vorige seizoenen, zullen er ook speciale aflevering van de TV Kantine gemaakt gaan worden. Zo komt er een speciale Star Wars aflevering. Daarnaast komt er ook een speciale aflevering rondom de Disneyfilm Inside Out. Deze film werd een groot succes voor Disney. Op welke manier Carlo en Irene hier invulling aan geven is nog niet duidelijk.

Nu gaat het achtste seizoen van de TV Kantine bijna beginnen. In al deze seizoenen hebben Carlo en Irene verschillende BN-ers geïmiteerd. Maar welke BN-ers zijn er nu echt goed gelukt? Welke BN-ers waren net echt? Voor zowel Carlo als Irene heeft de recensent van Showbizznetwork een top vijf gemaakt. Lees hieronder welke BN-ers de meeste indruk wisten te maken. 

Top vijf Carlo:

1) Loretta Schrijver. 

Het leukste typetje van Carlo is natuurlijk Loretta Schrijver. De Koffietijd presentatrice heeft iets heel herkenbaars: haar aanstekelijke lach. Dit nadoen is niet heel eenvoudig. Toch wist Carlo dit op hilarische manier neer te zetten. Compleet met een jurk die Loretta zelf ook droeg, deed Carlo meer dan zijn best. De lachende Loretta is een typetje die het beste is gelukt. In het echt lacht Loretta ook meer dan dat ze praat, en dat maakt Loretta ook zo leuk.

2) Sonia.

Het was een moeilijke keuze. Maar toch is Sonia op de tweede plek geëindigd. De NET5 'ster' heeft iets magisch, letterlijk. De waarzegster van de commerciële zender heeft de kracht om op een vragende manier zelf al antwoord te geven. Haar zinnen 'ik voel irritatie, klopt dat?', zijn legendarisch. Carlo wist Sonia op een perfecte manier neer te zetten. Je ziet bijna niet dat het Carlo is die in de huid kroop van Sonia. Deze 'ster' mag in het nieuwe seizoen dan ook zeker niet ontbreken. Sonia is misschien wel het leukste typetje ooit!

3) René Froger.

Zanger René Froger is al in meerdere seizoenen te zien geweest in de TV Kantine. Carlo lijkt als twee druppels water op René. De trekjes die René heeft, weet Carlo op een magische manier na te doen. Vooral de tik met het oog is iets wat heel vaak terug komt. Volgens mij is René het beste mannelijke typetje van Carlo. Deze rol is Carlo dan ook op het lijf geschreven.

4) René van der Gijp.

Voetbalster René van der Gijp heeft een hele aparte stem. Deze stem weet Carlo op een hele bijzondere manier na te doen. Ook met pruik en neus lijkt Carlo ontzettend veel op de Voetbal Inside ster. Daarnaast heeft René een hele herkenbare en unieke lach. Deze lach weet Carlo dan ook met gemak na te doen. Zelfs ik, als geen voetbalfan, kan ontzettend lachen om het typetje René.

5) Maik de Boer.

Eigenlijk zou Maik de Boer op de bovenste plek moeten staan. Maar toch is de stylist op de vijfde plek geëindigd. Dit is misschien wel het leukste, mannelijke, typetje van Carlo tot nu toe. Alles klopt gewoon aan Maik, de stem, de kleding én de manier van praten. Het is altijd lachen met Maik in de TV Kantine. Het is te hopen dat Maik binnenkort de TV Kantine weer gaat binnen wandelen.

Top vijf Irene:

1) Natasja Froger.

Irene Moors heeft een gezicht die op veel collega BN-ers lijkt. Het leukste typetje van Irene is met stip Natasja Froger. De presentatrice van RTL 4 is ontzettend gevoelig en meelevend. Natasja legt haar hele ziel in haar werkzaamheden. Deze 'tik' weet Irene glansrijk te imiteren. Een emotionele Natasja wordt op een hilarische manier nagedaan door Irene. Ik houd van het typetje Natasja. Zij moet hoe dan ook terug keren in het nieuwe seizoen!

2) Linda de Mol.

Als er één BN-er is die perfect wordt nagedaan, dan is het wel Linda de Mol. Irene heeft de kracht om Linda perfect na te doen. Het lachje, de slissende s en haar houding, alles klopt gewoon. Vooral de lach van Linda wordt op een hilarische manier nagedaan door Irene. Maar toch staat Linda net onder Natasja, omdat Natasja net even leuker is dan Linda.

3) Quinty Trustfull.

Een BN-er die ook perfect wordt nagedaan is Quinty Trustfull. De wederhelft van Loretta wordt perfect nagedaan door Irene. De gezichtsuitdrukking is ontzettend goed gelukt. De verbaasde blik van Quinty is als twee druppels water. Met de pruik op lijkt Irene sprekend op Quinty. Als het het niet zou zien, dan lijkt Irene op Quinty. Mocht Quinty een keer niet kunnen, dan kan Irene haar rol bij Koffietijd zo overnemen...

4) Daphne Deckers.

Voormalig RTL Boulevard gezicht én schrijfster Daphne Deckers is een bekend typetje in de TV Kantine. Irene doet Daphne op een hele bijzondere én goede manier na. Vooral die 'verbaasde' blik die Daphne heeft, doet Irene geweldig goed na. Ook de stem én het knipperen met de ogen zijn bepaalde 'tiks' die Daphne heeft. Dit typetje heeft een grote indruk gemaakt. Maar of Daphne nog een bezoekje gaat brengen aan de TV Kantine is nog niet bekend.

5) Gerda Smit.

De bekendste moeder van Nederland is toch wel Gerda Smit. Zij kwam in het nieuws door haar 'alles is weg' uitspraken. Irene heeft dit op een hilarische manier nagedaan. Daarna bleef Gerda maar langs komen in de TV Kantine. Een typetje die Irene op een hele goede manier weet neer te zetten. Vooral het opvallende 'Volendamse' accent weet Irene op een perfecte manier na te doen. Daarom kan Gerda niet ontbreken in deze speciale top vijf van Irene.

Vanaf zaterdagavond zijn de deuren van de TV Kantine weer geopend.
Om 20.00 uur kan de kijker alles meebeleven bij RTL 4.
Naast bekende typetjes zullen er ook veel nieuwe typetjes te zien zijn.
Wie weet ziet de top vijf er na dit seizoen wel heel anders uit...

Direct na de TV Kantine start ook een nieuw seizoen van Ik hou van Holland. Linda de Mol is terug met het gezelligste spelprogramma van Nederland. De zaterdagavond wordt in stijl afgesloten door Chantal Janzen met een nieuw seizoen van Het collectief geheugen.

Bekijk de TV Kantine ook terug via TVblik.