De Club van Sinterklaas online verder

De Club van Sinterklaas online verder

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De Club van Sinterklaas gaat online verder nu RTL heeft besloten om met de Sinterklaas-serie te stoppen. RTL heeft gekozen om verder te gaan met Schoorsteen Pieten in plaats van Zwarte Pieten en introduceert daarbij een gloednieuwe Sinterklaas-serie, Sint en co: de verdwenen sleutel.

Sinds 2010 is er, na het afhaken van hoofdsponsor Albert Heijn, al geen nieuw seizoen van de tv-serie De Club van Sinterklaas gemaakt. Wel kwam kinderzender RTL Telekids de afgelopen jaren met spin-offs van De Club van Sinterklaas en organiseerde RTL elk jaar Het Club van Sinterklaas Feest.

Nu RTL heeft besloten om definitief te stoppen met De Club van Sinterklaas, gaat producent Tom de Mol Productions online gewoon verder met de serie. Op het YouTube-kanaal van De Club van Sinterklaas zijn oude afleveringen terug te kijken en De Club van Sinterklaas gaat nu ook live op Facebook.

De Pieten van de Club van Sinterklaas zijn vanaf 14 november elke maandag tot en met donderdag om 18:30 uur live te zien op Facebook en YouTube om het laatste nieuws over Sinterklaas te vertellen, maar ook om vragen te beantwoorden die kijkers live via Facebook kunnen stellen.

Bekijk hieronder de aankondiging van de Pieten van de club:

Bekijk De Club van Sinterklaas op TVblik.nl/de-club-van-sinterklaas