Vrijdag eerst liveshow ´Everybody Dance now´ bij RTL 4

Vrijdag eerst liveshow ´Everybody Dance now´ bij RTL 4

Geschreven door Pieter Jongsma

‘Everybody Dance Now’ dat elke week een van de best bekeken programma’s van de vrijdagavond is, gaat aanstaande vrijdag de laatste fase in met de start van de liveshows. In de eerste halve finale verschijnen de eerste acht acts die zich eerder plaatsten tijdens de auditie afleveringen: Art2Move, Andreas, Yvonne, Dutch Soul Supply, Be Different, Funky Presidentz, Di-Nice en Jayden. Van deze acht acts bepaalt stemmend Nederland welke twee er doorgaan naar de finale op 12 april. Bovendien kan de jury in elke liveshow één green card weggeven die een plek garandeert in deze laatste uitzending. Op die manier strijden in de finale minimaal zes en maximaal negen kandidaten om de geldprijs van 25.000 euro.

Art2Move

Deze twee meisjes van 10 jaar uit Kerkrade zetten een performance neer als dansende standbeelden. Zij kregen bij de audities een green card van de jury en maar liefst 100 procent van de stemmen van het publiek. Weten zij deze vrijdag ook de stemmers op hun hand te krijgen?
Andreas

Deze dansende bakker met zijn opvallende postuur, wist in de eerste auditie aflevering van ‘Everybody Dance Now’ de jury te verrassen met zijnopvallende moves .
Yvonne

Deze paaldanseres laat paaldansen er heel makkelijk uit zien, maar niets is minder waar. Yvonne bewijst dat deze tak van dans een echte sport is.
Dutch Soul Supply

Oude soul wordt in een nieuw jasje gestoken door deze groep. Zij stonden in de top 5 van de ranking en wisten zich daarmee direct te plaatsen voor de eerste liveshow.
Be Different

De talentengroep ‘Be Different’ uit Almere bestaat uit dansers tussen de 10 en 18 jaar. De naam van de groep verklapt al dat er niet alleen grote leeftijdsverschillen zijn, maar iedereen heeft zo zijn eigen talent. Met hun opvallende optreden wisten zij een plek te bemachtigen voor de show van komende vrijdag.
Funky Presidentz

Deze crew van Eszteca Noya, ex-jurylid van ‘So You Think You Can Dance’, zet keer op keer een sterke performance neer. Zijn zij goed genoeg om zich te plaatsen voor de finale?
Di-Nice

Deze drie vriendinnen dansen samen de sterren van de hemel. Ook zij wisten een plek te bemachtigen in de top 5 van de ranking en gingen direct door naar de eerste liveshow van het dansprogramma.

 

Jayden

Met zijn 7 jaar is Jayden uit Zaandam de jongste deelnemer van ‘Everybody Dance Now’. Hij showt zijn breakdance skills.


Uitzending RTL 4:  vrijdag 22 maart tussen 20.30 uur en 22.30 uur.