De kwis scoort weer boven gemiddeld goed

De kwis scoort weer boven gemiddeld goed

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het is De kwis weer gelukt om te scoren op de zaterdagavond. In totaal keken er 1.468.000 mensen naar de aflevering met Katja Schuurman. De actrice en presentatrice moest weer even in de huid van Jessica Harmsen kruipen, het karakter wat zij speelde in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden.

Ook bespraken de vier mannen: Joep van Deudekom, Rob Urgent, Niels van der Laan en Jeroen Woe politicus Henk Krol. De mannen willen heel graag dat Henk Krol volgende week in De kwis te zien is. 

Een week eerder keken er 1.494.000 mensen naar de speciale Kopspijkers aflevering van De kwis. Oud VARA-gezicht Jack Spijkerman was te gast. Ondanks zijn ziekenhuisopname besloot Spijkerman om gewoon De kwis mee te spelen. Met de huidige kijkcijfers staat De kwis op de vijfde plek in de kijkcijfer top 25. Het marktaandeel voor de VARA komt uit op 22,0 %.

Direct na De kwis stond 10 jaar: Ik Vertrek weer op punt van beginnen. In totaal keken er 1.494.000 mensen om naar dit programma te kijken. Dat zijn er meer dan een week eerder. Vorige week zaterdagavond keken er 1.421.000 mensen naar 10 jaar: Ik Vertrek. Met de huidige kijkcijfers staat 10 jaar: Ik Vertrek op de vierde plek, net boven De kwis, in de kijkcijfer top 25. Het marktaandeel voor de AVROTROS komt uit op 21,5 %.

Vorige week scoorde Frans Bauer met Vive la Frans erg laag. Nog geen miljoen mensen keken er naar dit programma. Slechts 859.000 mensen keken vorige week naar Vive la Frans. Zaterdagavond keken er weer 944.000 mensen naar dit amusementsprogramma. Met deze kijkcijfers staat Frans op de tiende plek in de kijkcijfer top 25. Het marktaandeel voor AVROTROS komt uit op 14,5 %.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Bekijk De Kwis op TVblik.nl/de-kwis