Richard Groenendijk en Patty Brard in Ranking The Stars

Richard Groenendijk en Patty Brard in Ranking The Stars

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Richard Groenendijk, Rintje Ritsma, Anny Schilder en Patty Brard doen tijdens de feestdagen mee aan twee speciale uitzendingen van het BNN-programma Ranking The Stars met Paul de Leeuw. Het BNN-programma Ranking The Stars komt met een Kersteditie en een Nieuwjaarseditie.

Bridget Maasland, Dilan Yurdakul, Frans Duijts, Sjoerd van Ramshorst, Ajouad El Miloudi en Thomas Dekker zitten ook in de Kersteditie. In de Nieuwjaarseditie nemen ook Filemon Wesselink, Gerda Havertong, Marlou van Rhijn, Mattie Valk, Marc van der Linden en Fred van Leer plaats in het panel.

“Wie gedraagt zich als een engeltje tijdens het kerstdiner en bij wie vliegen de kerstballen over tafel? Wie wil 2015 zo snel mogelijk vergeten en voor wie wordt 2016 een absoluut hoogtepunt?”, vraagt omroep BNN zich af. In de speciale edities krijgen tien BN’ers deze vragen voor hun kiezen.

De sterren moeten een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze zichzelf en de anderen rangschikken. Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mensen. Degene die de mening van het panel het best weet in te schatten wint de uitzending van Ranking The Stars.

Ranking The Stars is op vrijdag 25 december en vrijdag 1 januari om 22:10 uur te zien NPO 3.

Bekijk Ranking The Stars op TVblik.nl/ranking-the-stars