Gewoon nieuw seizoen Ranking the stars

Gewoon nieuw seizoen Ranking the stars

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Goed nieuws voor alle Ranking the stars fans: er komt een nieuw seizoen aan. Dit nieuws maakte presentator Paul de Leeuw dinsdag bekend via Facebook. Het leek er op alsof dit soort amusement weg moest van de publieke omroep. Dit was volgens Staatssecretaris Sander Dekker meer dan nodig. Hij vond Ranking the stars niets voor NPO en moest dus weg.

Maar helaas voor Dekker, Ranking the stars komt gewoon terug met een nieuw seizoen. In Ranking the stars draait het om twee vragen die door tien Bekende Nederlanders (BN-ers) beantwoord moeten worden. Zij moeten elkaar en de anderen ranken van tien naar één. Dit leverde vaak hilarische televisiemomenten op. Maar ook ontstonden er wel eens relletjes tussen de BN-ers. 

Vooral de laatste seizoenen waren er BN-ers die vaak terug keerden. Zo zijn Patty Brard, Richard Groenendijk en Anny Schilder BN-ers die vaak te zien zijn. Of zij ook in het nieuwe seizoen te zien zijn is nog niet bekend. Wel stelde Paul op zijn Facebookpagina wie de kijker graag zou willen zien in het nieuwe seizoen.

Namen die genoemd worden zijn onder andere; Gerda Havertong, Patty Brard, Richard Groenendijk, Fred van Leer, Henny Huisman, Edsilia Rombley en Loretta Schrijver. Al deze BN-ers hebben al de nodige ervaring opgedaan in het BNN programma.

Maar er worden ook nieuwe namen genoemd; Jochem Meyer, Jeroen van Koningsbrugge, André van Duin, Gordon en Gerard Joling. Deze mannen hebben nog niet eerder deelgenomen aan Ranking the stars. Of zij ook daadwerkelijk mee zullen ranken is nog niet bekend gemaakt. Wanneer het nieuwe seizoen op televisie te zien zal zijn is ook nog niet bekend gemaakt. Ranking the stars was op de zondagavond te zien bij BNN op NPO 3.

Bekijk Ranking the stars terug via TVblik.