3FM Serious Request 2015 haalt ruim 7,5 miljoen euro op

3FM Serious Request 2015 haalt ruim 7,5 miljoen euro op

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

3FM Serious Request 2015 heeft 7.562.985 euro opgehaald voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden. Paul Rabbering, Domien Verschuuren en Giel Beelen hebben zes dagen opgesloten gezeten in Het Glazen Huis om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stille ramp.

Ilse DeLange, de zangeres van de Nederlandse band The Common Linnets, en de Britse singer-songwriter James Morrison sloten Paul, Domien en Giel afgelopen vrijdag, 18 december, op in Het Glazen Huis in Heerlen. Donderdag, 24 december, mochten de DJ’s Het Glazen Huis verlaten.

Henk mocht Het Glazen Huis donderdag openen. Hij was de hoogste bieder op het veilingitem om Het Glazen Huis in Heerlen te openen. Hij bood 1.400 euro om Paul, Domien en Giel donderdagavond uit Het Glazen Huis te bevrijden. Voorgaande jaren werd Het Glazen Huis geopend door de baas van 3FM.

De twaalfde editie van 3FM Serious Request kent veel bijzondere momenten. De Glazen House Party op het Pancratiusplein, de tranen van Paul Rabbering, het huwelijk van Bart en Renate in Het Glazen Huis en de bijzondere band tussen Domien en de 5-jarige Lot zullen niet snel vergeten worden.

De opbrengt van 3FM Serious Request 2015 gaat naar miljoenen kinderen en jongeren in Syrië, Zuid-Soedan, Jemen, de Centraal Afrikaanse Republiek en Gaza/Westelijke Jordaanoever zodat zij een goede toekomst krijgen. Volgend jaar staat Het Glazen Huis in de Noord-Brabantse stad Breda.

Bekijk de televisieuitzendingen rondom 3FM Serious Request op TVblik.nl