Zeesterren zijn in aantocht

Zeesterren zijn in aantocht

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het jaar 2016 is alweer in volle gang. Een nieuw jaar vraagt om nieuwe programma's. Bij RTL 4 start maandagavond een nieuw spelprogramma met veel, heel veel, Bekende Nederlanders (BN-ers). Niemand minder dan Irene Moors zal het nieuwe programma Zeesterren gaan presenteren. Het is voor Irene het eerste programma na bijna een half jaar.

Vorig jaar zomer maakten zij en Carlo Boszhard een einde aan een televisie tijdperk. Zij stopten samen met Life 4 You. Carlo besloot daarop om alleen verder te gaan met Carlo's tv café. Nu is het de beurt aan Irene om ook met een nieuw programma te komen. Irene zal niet alleen te zien zijn, zij heeft twee hele bekende teamcaptains.

Zeesterren zal bestaan uit twee teams met twee teamcaptains. De teamcaptains zullen Jamai Loman en Gerard Joling zijn. Dat zal ongetwijfeld voor veel hilariteit gaan zorgen. Daarnaast zijn er nog veel meer BN-ers te zien.  Zo zullen onder andere de mannen; Dirk Zeelenberg, Victor Reinier, Rintje Ritsma, Danny de Munk en Everon Jackson Hooi te zien zijn.

Naast deze vijf mannen zullen ook er ook vrouwelijke BN-ers te zien zijn. Zo komen Leotine van Moorsel, Josje Huisman (bekend van K3), Barbara Barends, Anouk Smulders en Toprak Yalçiner. Zij zullen in verschillende teamverbanden de strijd met elkaar aan gaan.

Paul de Leeuw heeft het al eens gezegd in Ranking The Stars (BNN) ''Sterrenslag moet weer terugkomen''. Dit moet RTL 4 ook gehoord hebben en voegt nu daden bij de woorden van Paul. Zeesterren moet een spetterende spelprogramma gaan worden, vol humor, actie en hilariteit.

Een spelprogramma zonder een deskundige jury is geen spelprogramma. Irene kan die taak niet ook nog eens op haar schouders dragen. Daarvoor zijn twee mannen overgevlogen naar Turkije, het land waar Zeesterren is opgenomen. Zo zullen Maik de Boer en Mari van de Ven de Zeesterren gaan beoordelen en zullen ook alles scherp in de gaten gaan houden.

Ervaring met jureren hebben de beide modedeskundigen wel. Zo zijn zij ook als eens jurylid geweest in een RTL 5 programma, Krijg de klere. Daarin lieten de beide mannen zich dat zij meer in huis hebben. Daarnaast is Maik ook jurylid geweest in het modeprogramma Door het oog van de naald, wat gepresenteerd werd door Nicolette van Dam.

Aanstaande maandagavond, 4 januari, zal Zeesterren wekelijks te zien zijn. Direct na Goede Tijden, Slechte Tijden, maken de BN-ers hun borst nat, letterlijk. Zij gaan zich klaar maken om een strijd in en rond het water. De inzet is hoog, wie wint de allereerste editie van Zeesterren? Het belooft een spetterend nieuw programma te gaan worden.

Zeesterren is vanaf maandagavond 4 januari om 20.30 uur te zien bij RTL 4.