Irene Moors gaat Zeesterren presenteren voor RTL 4

Irene Moors gaat Zeesterren presenteren voor RTL 4

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

RTL 4 heeft een nieuw programma voor Irene Moors. De presentatrice stopte met het programma Life 4 You. Dit zondagmiddag programma presenteerde Irene samen met Carlo Boszhard. Zelf gaf Irene aan het de komende tijd wat rustiger aan te willen doen. Maar nu lijkt daar een einde aan te gaan komen.

Paul de Leeuw zei het al eens in Ranking The Stars (BNN) ''Sterrenslag moet weer terugkomen''. Dat lijkt nu echt te gaan gebeuren. Wel komt het programma terug onder een andere naam: Zeesterren. Het idee is hetzelfde als Sterrenslag. Bekende Nederlanders (BN-ers) moeten allerlei opdrachten uitvoeren.

De opnames van Zeesterren worden nu opgenomen in Turkije. Het was in eerste instantie een programma voor Beau van Erven Doorns. Maar toch blijkt de RTL 4-presentator te druk. Daarom vroeg RTL aan Irene of zij het programma wilde presenteren. 

Maar Irene zal niet alleen te zien zijn. Ook Gerard Joling heeft een belangrijke rol in Zeesterren. Hij zal één van de vaste teamcaptains worden. Dat alleen zal al hilarisch gaan worden. Al snel zal de kijker denken dat Gordon de andere teamcaptain zal worden, maar dit is niet het geval.

Gerard Joling zal het gaan opnemen tegen Jamaï. In totaal zullen er tien BN-ers mee gaan reizen om mee te doen aan Zeesterren. Zo zijn onder andere Dirk Zeelenberg, Victor Reinier, Danny de Munk en Leontien van Moorsel te zien. Welke BN-ers er nog meer te zien zullen zijn is nog niet bekend.

Zeesterren is vanaf voorjaar 2016 te zien bij RTL 4.