Carlo & Irene voor even weer samen te zien

Carlo & Irene voor even weer samen te zien

Geschreven door Sebastiaan Boers

Een bijzonder beeld op de zondagavond. Carlo Boszhard had een wel heel bijzondere gast in zijn tv café. Niemand minder dan Irene Moors was te gast. Voor beiden was het een ongemakkelijke situatie. Ze zijn gewend om met elkaar te presenteren. Nu moest Carlo Irene interviewen over onder andere haar reclamespot met André van Duin.

Het was dan ook een bijzonder en vooral fijn televisiemoment. Carlo en Irene presenteren jarenlang samen Life 4 You op de zondagmiddag van RTL 4. Voor de zomer maakten Carlo en Irene de allerlaatste Life 4 You. Carlo besloot om alleen verder te gaan, maar met iedere week een andere co-host. Toch heeft Irene een (kleine) rol in Carlo's tv café. Zo neemt zij de verschillende typetjes voor haar rekening. 

Momenteel is Irene te zien met André in een reclamespot van de Bingoloterij. Zij voeren actie tegen alzheimer op geheel eigen wijze. Maar ook sprak Irene over haar nieuwe programma Zeesterren. Zeesterren is een hippere, nieuwere versie van Sterrenslag. Vanaf januari 2016 moet het programma te zien zijn bij RTL 4.

Als de kijker Irene moet geloven, dan wordt dit nog groots aangekondigd. In Carlo's tv café waren de allereerste beelden te zien van Zeesterren. Vooral de lachende Irene en Gerard Joling spreken voor zich. Gerard en Jamai Loman zullen de teamcaptains zijn en moeten allerlei opdrachten uitvoeren.

De co-host van deze week was Frans Bauer. De zanger en presentator vond het maar wat fijn om de show met Carlo te presenteren. Ook Carlo had het zichtbaar naar zijn zin met de goedlachse volkszanger. Volgende week heeft Carlo weer een vrouwelijke co-host.

Volgende week zondagavond zal Lucille Werner naast Carlo plaats nemen. Ze voormalig Lingo-presentatrice keerde afgelopen zomer terug met Pointless, de quiz waar de minste punten het beste resultaat opleveren. Wie weet zal zij in Carlo's tv café meer gaan vertellen over een mogelijk tweede seizoen van deze nieuwe quiz.

Carlo's tv café met Lucille Werner is aanstaande zondag om 18.10 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Carlo's tv café terug via TVblik.