Carlo's tv café opent 2016 met hoogtepunten

Carlo's tv café opent 2016 met hoogtepunten

Geschreven door Sebastiaan Boers

De deuren van Carlo's tv café zijn ook geopend in 2016. In de eerste aflevering van het nieuwe jaar blikte presentator Carlo Boszhard terug op het afgelopen jaar. Sinds september 2015 is Carlo te zien in zijn eigen zondagmiddagshow. Voor de zomer kwam er een einde aan de samenwerking met Irene Moors. Het doek voor Life 4 You is gevallen, maar lang bleef het niet stil.

In de media gaf Carlo al aan dat hij graag door wilde op de zondag. De concurrentie bij SBS6 waren Carlo echter voor. Zij kwamen met Thuis op zondag met Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg. Een succes kan dit programma nog niet genoemd worden. Carlo kwam ijzersterk terug met zijn tv café. 

Echt alleen presenteren leek Carlo niets. Daarom besloot hij om te gaan werken met co-host. Zo zag de kijker onder andere Chantal Janzen, Johnny de Mol, Lucille Werner, Frans Bauer, Wendy van Dijk en ook Gerard Joling aan de zij van Carlo. Daarnaast was de moeder van Carlo, Wil, ook een vaste gast in de tv café.

Moeder Wil had het niet eenvoudig met haar zoon. In het onderdeel ''Wil wil wel'' moest Wil veel uitjes ondergaan met Carlo. Ook deed Carlo's broer, Ron, een keer mee. Zo zag de kijker Wil al eens meedoen aan een lachcursus. Hiervoor vond ze zichzelf geen type, maar deed toch vrolijk mee, met alle (hilarische) gevolgen van dien.

Een absoluut hoogtepunt is toch wel de weer cursus van weervrouw Amara Onwuka. Carlo regelde dat zijn moeder voor een keer het RTL Weer mocht presenteren. Dit zorgde wederom voor veel hilariteit. Toch vond de ervaren weervrouw Amara het goed gaan en beloonde Wil met een acht.

Wellicht een dieptepunt voor Wil was het schoonmaken van een studentenhuis. Ook bij Carlo viel dit behoorlijk zwaar. Schoonmaken is iets wat Wil genoeg doet, maar liever niet voor een ander. Toch besloot Wil om deze uitdaging toch aan te gaan, met een mooi resultaat.

De gasten die te zien waren in Carlo's tv café wensten de kijkers allemaal een mooi 2016. Iedere gast pakte zijn of haar moment. Van Mattie en Wietze tot Chantal, iedereen droeg zijn steentje hierbij aan. Ook was er in het afgelopen seizoen enorm veel muziek. Muziek speelde een grote rol in Carlo's tv café, een grote rol dan in Life 4 You.

Zo kwamen er veel artiesten maar wat graag zingen in Carlo's tv café. Iedere week stond de studio werkelijk op zijn kop. Niet alleen door de artiesten, maar ook de typetjes van de TV Kantine zorgen voor leuke televisiemomenten. Carlo pakte enorm goed uit met zijn bekende typetjes.

Zelfs Irene deed maar wat graag mee. Zo was Irene te zien als Linda de Mol en Carlo als boer Geert. Daarnaast kwamen Ali B. Henny Huisman, Spike van Di-rect zijn allemaal regelmatig voorbij gekomen. Zij mochten de gasten ophalen voor Carlo's tv café. Het ophalen zelf ging natuurlijk niet vanzelf. De gesprekken in de auto waren ontzettend grappig in elkaar gezet.

De typetjes blijven populair en daarom zijn deze ook vaak te zien in Carlo's tv café. Het is een voorbode op een nieuw seizoen van de TV Kantine. De plannen zijn er om de deuren van de TV Kantine weer te openen. Wie er dit seizoen op de bedrijfskantine van RTL 4 moeten passen is nog onbekend.

Ook in één aflevering was Irene te zien naast Carlo. Irene was geen co-host maar was er als gast. Zij kwam onder andere vertellen over haar werk voor de Bankgiro Loterij en over haar nieuwe programma Zeesterren. Dat programma is vanaf maandag 4 januari om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Wil nam haar beide zoons goed in de maling. Voor Wil wil wel moesten Wil, Carlo en Ron een ritje maken in een achtbaan. Dit zag Wil totaal niet zitten maar deed alsof ze akkoord ging. Op het laatste moment besloot Wil om niet in de achtbaan te zitten en liet ze haar twee zonen alleen zitten. Wil zag dit avontuur toch niet zitten.

Carlo's tv café is ook op zondag 10 januari weer te zien om 18.15 uur bij RTL 4.

Bekijk Carlo's tv café ook terug via TVblik.