'RTL stopt met Carlo's TV Café'

'RTL stopt met Carlo's TV Café'

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het ziet er naar uit dat Carlo's tv café niet terugkeert. In het nieuwe televisieseizoen van RTL 4 lijkt geen plek meer voor het tv café van Carlo Boszhard. Dat blijkt uit de programmering van de commerciële zender. In de maand september is in ieder geval geen plek voor Carlo Boszhard. Op zondag 3 september is nog wel een aflevering van Wil wil wel te zien.

In Wil wil wel ging Carlo op stap met zijn moeder Wil. Niets was te gek en alles kon. Voor Carlo was dit allemaal hilarisch. Zijn moeder vond de opdrachten niet altijd even leuk. Dat leverde vaak bijzondere televisie op. Dat er nu ineens een einde lijkt te komen aan Carlo's tv café is wel opmerkelijk. Carlo was hét gezicht van de zondagavond voor veel kijkers. 

Jarenlang was Carlo samen met Irene Moors te zien bij Life 4 You. Daarvoor heette het programma Life & Cooking. De twee waren jaar in en jaar uit een vaste prik voor veel kijkers. Vanaf half 6 tot half 8 luiden zij het weekend uit. Er was ruimte voor lifestyle, showbizz, entertainment en natuurlijk eten.

Nadat Life 4 You stopte, wilde Carlo graag door met de zondag. RTL 4 gaf hem die kans met Carlo's tv café. Irene stapte over van RTL 4 naar SBS6 waardoor Carlo alleen bleef. Iedere week had Carlo een co-host die het programma met hem presenteerde. Zo waren Wendy van Dijk, Chantal Janzen, Albert Verlinde, André Hazes, OG3NE en Loretta Schrijver als een co-host. Zelfs Irene was één keer te zien als co-host van Carlo.

Het beviel Carlo zo goed dat hij meer uitzendtijd kreeg. Eerst was Carlo's tv café altijd te zien vanaf 18.10 uur tot 19.20 uur. Maar Carlo mocht al live vanaf 17.25 uur, het vertrouwde tijdstip van Life 4 You. Dat werd al snel weer teruggedraaid naar 18.10 uur. Op 30 april 2017 was de laatste aflevering van Carlo's tv café te zien bij RTL 4. Toen was nog niet duidelijk dat het de definitieve laatste aflevering zou zijn.

In de plaats van Carlo's tv café staat RTL Boulevard op het programma. Dat zal vanaf september iedere dag te zien zijn bij RTL 4. Ook dat werd duidelijk in het programma overzicht van de commerciële zender.

Bekijk Carlo's TV Café op TVblik.nl/carlos-tv-cafe

Foto: RTL