''Zonder Irene geen TV Kantine''

''Zonder Irene geen TV Kantine''

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Carlo Boszhard: ''Zonder Irene geen TV Kantine''

Zondagavond openden de deuren weer van Carlo's tv café. Een bijzondere zondag voor presentator Carlo Boszhard. De beste vriendin van Carlo, Irene Moors, kwam aan de telefoon om te vertellen over haar overstap. Deze week kwam het nieuws naar buiten dat Irene RTL verlaat en naar SBS vertrekt. Hierover wilde Carlo natuurlijk alles weten.

Naast Carlo nam Wendy van Dijk plaats om de tv café te leiden. Irene sprak over de overstap bij Carlo. Is dit het einde van Carlo en Irene? Die woorden sprak Carlo uit in zijn tv café. Naast Life 4 you maakten de twee samen ook de TV Kantine. Hoe gaat het daar straks mee verder? Blijft dat nu bestaan of is dit het einde van dit populaire televisie programma?

Irene gaf aan gelukkig te zijn. Zonder ruzie is de samenwerking tussen RTL en Irene beëindigd. ''Wat mij betreft niet'' gaf Irene aan. ''Wij zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan'' vervolgde Irene haar antwoord. Carlo had het er zichtbaar moeilijk mee om zijn favoriete collega te zien vertrekken.

''Zonder Irene geen TV Kantine'' met die woorden gaf Carlo aan hoe hij over de TV Kantine denkt. De geruchten dat Chantal Janzen de rol van Irene zou overnemen worden daarmee van tafel geveegd. Voor Irene bestaat de kans dat de deuren van de TV Kantine op een dag weer open gaan. Irene gaf aan dat Kim Holland zeker terug gaat komen in een nieuw seizoen.

Wanneer de deuren van de TV Kantine weer open gaan is nog niet bekend. Als Carlo Irene belt dan staat de blonde presentatrice daar zeker open voor. Carlo en Irene zijn én blijven voor altijd een duo, ook al is Irene nu (tijdelijk) te zien bij een andere zender.

Tijdens een speciale Valentijns uitzending zal Irene de co-host zijn van Carlo's tv café. Die zondag, 14 februari, pakt Carlo groots uit. Wie kan hem dan beter ondersteunen dan Irene. Dat wordt bijzondere televisie. Waarschijnlijk zal dat één van de laatste keren zijn dat Irene naast Carlo op televisie te zien zal zijn.

Carlo en Irene zijn op zondag 14 februari samen te zien in Carlo's tv café.

Bekijk Carlo's tv café ook terug via TVblik.