Chantal en Gordon maken popsterren in It Takes Two

Chantal en Gordon maken popsterren in It Takes Two

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Chantal Janzen en Gordon maken in het nieuwe RTL4-programma It Takes Two popsterren van bekende Nederlanders. It Takes Two is een nieuwe variant op Just The Two Of Us uit 2007, dat werd uitgezonden op de toenmalige televisiezender Tien van mediamagnaat John de Mol.

In het programma Just The Two Of Us werden BN’ers gekoppeld aan een Nederlandse zanger of zangeres. Deze koppels gingen vervolgens de strijd met elkaar aan. Gordon presenteerde dit programma toen, samen met Linda de Mol. Nu krijgt Gordon Chantal Janzen aan zijn zijde.

“In het spectaculaire muziekprogramma nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op en laten een totaal andere kant van zichzelf zien. Het Nederlandse publiek kent deze BN’ers als presentator, acteur of topsporter, maar weet niet dat zij nog veel meer in hun mars hebben”, laat RTL weten.

SBS6 kwam in 2007 ook met een programma waarin BN’ers popster werden. In So You Wannabe A Popstar gingen BN’ers de muzikale strijd aan. De SBS6-show was een stuk populairder. De finale van de show trok 1,2 miljoen kijkers, terwijl de finale van Just The Two Of Us een half miljoen kijkers trok.

It Takes Two gaat samen met Alles Mag Op Zatersag de nieuwe zaterdagavond vormen. “Een nieuw presentatieduo, negen bekende Nederlanders, drie toppers uit de muziekwereld en een jury bestaande uit echte kenners: dat belooft een swingend begin van de zaterdagavond te worden!”, aldus RTL.

It Takes Two is vanaf zaterdag 12 maart, zeven weken lang, om 20:00 uur te zien op RTL4.

Zet alvast je wekker op It Takes Two op TVblik.nl/it-takes-two