Bekende juryleden in It takes two

Bekende juryleden in It takes two

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vanaf 12 maart komt RTL 4 met een nieuw programma. Een verrassend nieuw zangprogramma met Gordon en Chantal Janzen. De twee slaan de handen in één en gaan op zoek naar zangtalent. Bekende Nederlanders (BN-ers), zoals sporters, presentators of acteurs zullen zich van hun muzikale kant moeten laten zien.

Maar een soort talentenjacht zonder jury kan natuurlijk niet. Aangezien Gordon en Chantal het programma, It takes two, presenteren kunnen zij niet in de jury zitten. De drie juryleden hebben alle drie de nodige ervaring met jureren. Dit nieuws werd maandagavond bekend gemaakt in RTL Boulevard. Als eerste zal zanger Roel van Velzen in de jury te zien zijn. 

De zanger heeft de nodige ervaring opgedaan. Zo was Van Velzen te zien in het eerste seizoen van The Voice of Holland als coach. Naast hem zal iemand gaan zitten die ook coach is geweest in The Voice. Zangeres en presentatrice Angela Groothuizen zit ook in de jury.

Angela is een bekend gezicht als jurylid. Zo was de zangeres meerdere seizoenen te zien als jurylid bij de talentenjacht X-Factor, samen met Gordon. Daarnaast heeft ze ook haar ervaring opgedaan bij The Voice, net als Van Velzen en ook bij The Voice kids heeft ze als coach gewerkt.

Daarnaast is Angela binnenkort ook te zien, samen met Gordon, Chantal en Dan Karaty, in de jury van Holland's Got Talent. Dit wordt voor Angela het eerste seizoen als jurylid van deze talentenjacht. Ook is het voor het eerst dat deze talentenjacht met vier juryleden zal gaan werken.

De derde plek in de jury van It takes two is voor John Ewbank. John heeft eerder met Gordon in de jury van Idols gezeten. Ook werkt hij veel achter de schermen bij verschillende talentenjachten. Nu zijn de drie juryleden bekend gemaakt: Roel, Angela en John zullen de BN-ers gaan beoordelen op hun ''unieke'' zangtalent.

Vanaf 12 maart is It takes two te zien bij RTL 4.

Bekijk RTL Boulevard terug via TVblik.