Chantal Janzen en Gordon presenteren It Takes Two

Chantal Janzen en Gordon presenteren It Takes Two

Geschreven door Sebastiaan Boers

RTL 4 collega's Chantal Janzen en Gordon gaan samenwerken. De twee juryleden van Holland's Got Talent kunnen het prima met elkaar vinden. Dat bleek ook uit een aflevering van Chantal blijft slapen. Chantal bleef een nacht bij Gordon slapen en dat beviel beiden erg goed. Zo maakten zij de opmerking dat zij samen graag een programma zouden willen maken.

Dat heeft ook Erland Galjaard gehoord en greep meteen in. Beide collega's zijn te zien in het nieuwe RTL 4 programma It Takes Two. Hoe dit programma er precies uit gaat zien is nog niet bekend. Wel maakte Gordon bekend dat dit programma eind februari al op televisie te zien zal zijn. 

Daarnaast zullen Chantal en Gordon ook weer achter de jurydesk te zien van Holland's Got Talent. Dit zullen zij nu al weer voor het derde jaar op rij gaan doen. Maar dit seizoen ziet de jury van de talentenjacht er anders uit. Naast Chantal en Gordon zal ook Dan Karaty gewoon te zien zijn. Maar er is een vierde naam aan toegevoegd. Niemand minder dan Angela Groothuizen zal de jury gaan versterken.

Chantal en Gordon krijgen het beiden druk met elkaar. Naast It Takes Two zullen beiden ook te zien zijn in Holland's Got Talent. Dat staat ook weer op punt van beginnen. Het beloofd een bijzonder jaar te gaan worden voor beide RTL 4 gezichten.

It Takes Two is vanaf eind februari te zien bij RTL 4.