Yolanthe helpt verscheurde families voor RTL4

Yolanthe helpt verscheurde families voor RTL4

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL4 komt met een eigen variant van het EO-programma Het Familiediner van presentator Bert van Leeuwen. Yolanthe Sneijder-Cabau gaat op de commerciële familiezender het nieuwe programma We Blijven Toch Familie presenteren, dat heeft RTL Boulevard woensdag bekendgemaakt.

Het nieuwe RTL4-programma We Blijven Toch Familie gaat over verscheurde families waarbij een familielid een poging wil doen de ruzie op te lossen. In het EO-programma Het Familiediner worden ook gebroken families geholpen met de eerste stap te zetten om weer tot elkaar te komen.

Bert van Leeuwen zoekt in Het Familiediner beide partijen op om hun kant van het verhaal te horen. Het familielid die de familie heeft opgegeven bereidt samen met de chef-kok van Het Familiediner een diner. De grote vraag in het programma is of de familieleden op het diner verschijnen.

In We Blijven Toch Familie gaat Yolanthe met een professionele gezinstherapeut aan de slag om verstoorde familierelaties te herstellen. Zo heeft een dochter door een vechtscheiding haar vader lang niet meer gezien en een broer wil bemiddelen in het conflict tussen zijn moeder en zijn zus.

Het is nog niet bekend wanneer We Blijven Toch Familie te zien zal zijn.

Zet je wekker voor We Blijven Toch Familie op TVblik.nl/we-blijven-toch-familie