Spin-off Criminal Minds week na Amerika in Nederland

Spin-off Criminal Minds week na Amerika in Nederland

Geschreven door Daniël Schalk

Veronica komt één week na de start in Amerika met de spin-off van Criminal Minds, Criminal Minds: Beyond Borders. Gary Sinise, bekend van CSI, speelt in de serie een ervaren FBI-agent die samen met zijn team de grens overgaat wanneer mensen in enorm gevaar verkeren in het buitenland.

Hun taak is om misdaad over de hele wereld te verslaan en de de slachtoffers veilig thuis te brengen. Ze komen direct in actie als een vakantie in een tragedie dreigt te eindigen, een uitwisselingsstudent in een nachtmerrie belandt of een bruidspaar verdwijnt tijdens hun tropische huwelijksreis.

De International Response Unit van Criminal Minds: Beyond Borders wordt geleid door Jack Garrett (Gary Sinise), een doorgewinterde FBI-agent. Zijn team bestaat uit Clara Seger (Alana De La Garza), Matthew Simmons (Daniel Henney), Russ ‘Monty’ Montgomery (Tyler James Williams) en Mae Jarvis (Annie Funke).

Of het nou gaat om ontvoeringen, moorden of valse beschuldigingen van misdaden, de agenten van de International Response Unit onder leiding van FBI-agent Jack Garrett zetten alles op alles om de criminelen in het buitenland te identificeren en buiten de grenzen voor veiligheid te zorgen.

Criminal Minds: Beyond Borders is vanaf woensdag 23 maart om 21:25 uur te zien op Veronica.