Veel muziek in Carlo's tv café

Veel muziek in Carlo's tv café

Geschreven door Sebastiaan Boers

Deze week openden de deuren van Caro's tv café weer om 18.15 uur. Presentator Carlo Boszhard presenteerde het zondag met actrice en presentatrice Esmée van Kempen. Zij is vooral bekend van musicals en van het cabaretprogramma Komt een man bij de dokter. Ook is ze jarenlang te zien geweest in de Plus supermarkt reclames.

Jamai Loman en Tijl Beckand schoven aan om over het Eurovisie Songfestival te praten. De puntentelling zal dit jaar anders zijn dan anders. Eerst mag een jury haar punten geven en daarna pas het publiek. Dat zal wellicht een ander licht werpen op het grote liedjesfestijn. 

Op 9 mei zal er opnieuw een groot muziek evenement gehouden worden. Verschillende oude en nieuwe songfestivalnummers zullen dan te horen zijn. Verschillende artiesten zullen allemaal nummers zingen die te maken hebben met het Eurovisie Songfestival.

Het bleef lang centraal staan; het Eurovisie Songfestival. Carlo vroeg aan Jamai of hij Nederland zou willen vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Hier stond de zanger en presentator positief tegenover. Officieel is hij nog niet gevraagd, maar wat niet is kan nog komen.

Ook kwamen er beelden aanbod van Idols. Binnenkort start deze bekende talentenjacht weer bij RTL 5. Onder andere Jamai zal het nieuwe zangtalent gaan beoordelen. In Carlo's tv café lieten ze eerste unieke beelden zien van Idols. Het gevoel van vroeger was duidelijk voelbaar. Vanaf 23 maart is Idols weer te zien op de woensdagavond bij RTL 5.

De winnaressen van The Voice of Holland, O'G3NE, trad op in Carlo's tv café. Samen met een muzikaal koor zongen zij het nummer Hold My Hand. Een muzikale hoogtepunt in Carlo's tv café. De drie zusjes lieten zich weer van hun muzikale kant horen. Het publiek genoot zichtbaar van O'G3NE. Mochten de zusjes gevraagd worden voor het Eurovisie Songfestival, dan zeggen zij volmondig ja.

Carlo's moeder Wil was ook weer van de partij. De gouden enveloppe kreeg Wil van niemand minder dan Fred van Leer. Volgens Carlo is er een kans dat zijn moeder een award krijgt voor aanstormend talent 2017.  Als opdracht moest Wil de catwalk op.

Zij werd onder handen genomen door Mari van de Ven en Maik de Boer. Als een echte model schitterde moeder Wil op de catwalk. Als een waar model schitterde Wil op de catwalk. De band tussen moeder en zoon wordt iedere week sterker.

Goede Tijden, Slechte Tijden acteur Buddy Vedder mocht het spel spelen in Carlo's tv café. De acteur presenteert ook de Kids Top 20 en wil graag meer presenteren. Binnenkort schittert Buddy ook samen met Robin Martens in Dance Dance Dance. Het spel speelde Buddy niet alleen, maar samen met Esmée. De twee waren goed op elkaar ingespeeld. Helaas lukte het Buddy en Esmée niet om het spel tot een goed einde te brengen. Dit tot grote teleurstelling van het publiek.

Nadat alle gasten de café verlieten, zongen Carlo en Esmée het eindlied. Dit ging niet helemaal vlekkeloos, maar toch klonk het best aardig. Volgende week is Carlo's tv café weer gewoon geopend vanaf 18.15 uur. Dan zal Carlo zijn tv café openen met niemand minder dan Edsilia Rombley. Dat belooft opnieuw een muzikale aflevering worden.

Carlo's tv café is iedere zondagavond vanaf 18.15 uur geopend bij RTL 4.

Bekijk Carlo's tv café terug via TVblik.