Giel Beelen start online talentenjacht

Giel Beelen start online talentenjacht

Geschreven door Daniël Schalk

Giel Beelen begint een online talentenjacht, genaamd Giels Talentenjacht. In Giels Talentenjacht, de eerste online talentenjacht van Nederland, draait alles om de talenten en gebeurt alles ‘for the love of music’. Er is bij de talentenjacht geen platencontract te winnen maar wel veel connecties.

Het doel van de talentenjacht is om de talenten laten groeien ‘van hun slaapkamer tot in een stadion’. Zo krijgen de talenten connecties in de scene, coaching, optredens in radio- en tv-programma’s zoals DWDD, Sterrenmuziekfeest en Dit is Domien! en optredens op poppodia en festivals.

Iedereen, ongeacht leeftijd of muziekgenre, kan zich aanmelden voor Giels Talentenjacht door een video in te sturen waarop ze in hun slaapkamer een zelf geschreven liedje zingen. De eerste 100 talenten worden geselecteerd door Giel aan de hand van alle inzendingen die binnenkomen.

Deze 100 talenten kunnen vervolgens mee doen aan verschillende muzikale challenges. Alle filmpjes van de challenges worden online gezet zodat iedereen mee kan kijken. Op basis van viewtime en likes kiest 3FM-DJ Giel Beelen de winnaars en blijft er uiteindelijk een top 11, het elftal, over.

Lees ook: 'Giel Beelen: ‘Ik ga iets anders doen’'

Giels Talentenjacht vind je op gielstalentenjacht.nl