Recensie: André Hazes Jr. - LEEF

Recensie: André Hazes Jr. - LEEF

Geschreven door Laatste update:

Op 11 maart is het langverwachte album van André Hazes Jr. ''Leef'' uitgekomen. Een dag eerder, op donderdag 10 maart, kon het Nederlandse publiek tijdens een exclusieve albumpresentatie voor het eerst de nieuwe stukken horen.

''De locatie was perfect, makkelijk bereikbaar met het ov, Dré zong liedjes van zijn album, ondanks zijn keelontsteking heel goed gezongen!''

LEEF

Leef is het tweede album van André Hazes Jr. Dit album bevat de nummer 1-hits; ''Ik leef mijn eigen leven'' en 'Leef''. Ook staat het nummer ''In Het Holst Van De Nacht'' op de CD, dit is de titelsong van de tweede theater-reeks van Baantjer.

Naast de bekende nummers staan er ook hele nieuwe nummers op het album. 'Hé Ouwe' zingt André naar zijn vader toe. Bij dit nummer moet je vooral heel goed naar de tekst luisteren. Ik had persoonlijk hier direct kippenvel bij. Op dit album staan ook nummers die betrekking hebben tot zijn vriendin Monique. Mooie gevoelige liedjes, die fijn in het gehoor liggen. Naast zijn eigen nummers, staat er ook nog 1 nummer van zijn vader op het album, zijn grote doorbraak 'Ik Leef Mijn Eigen Leven''. Als bonus track staat ''De Stilte'', live van het programma Holland Zingt... wat te zien was op SBS6.

'' Prachtig album, met heerlijke nummers. Gebracht met veel gevoel.''

'' Ik vind het album van André super mooi. De liedjes raken mij echt . Zo mooi en puur! ''

'' De CD van André Hazes Jr is leuk. Die knul heeft gewoon echt een goede stem. ''

'' Wat een mooi album. Met zoveel succes, gaat het niet eens tijd worden voor een concert in de HMH!? ''

'' Hoe moet dit nu.. Fan van vader en zoon, na het luisteren van de CD.Ik ben gewoon wéér Hazes fan! ''

'' Ik ben dus niet persé van de smartlappen, maar Leef van André Hazes Jr zit al de hele dag in mijn kop. En het is niet eens vervelend. Vrolijk! ''

 

 

Cijfer: 8,5