Showbizznetwork weekoverzicht - week 22 - 2017

Showbizznetwork weekoverzicht - week 22 - 2017

Geschreven door Daniël Schalk

Iedere zondag blikt Showbizznetwork terug op de voorbije week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’. In de 22ste week van 2017 werd bekend dat het tweede seizoen van Flikken Rotterdam dit najaar te zien is en Sinterklaas dit jaar aankomt in het Friese Dokkum.

Daarnaast waren afgelopen week ook André Hazes, doe een eigen realityserie krijgt op SBS6, en RTL Late Night, dat komende zomer wordt omgedoopt tot RTL Summer Night, in het nieuws. Lees het belangrijkste showbizznieuws uit de afgelopen week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’.

RTL Late Night in de zomer RTL Summer Night

RTL Late Night wordt in de zomer omgedoopt tot RTL Summer Night. De zomerse talkshow van RTL4 zal iedere werkdag al om 21:30 uur beginnen, een uur eerder dan RTL Late Night en duurt tot 23:00 uur. De zomerse uitzendingen van RTL Late Night wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens.

RTL Boulevard is er in de zomer twee keer per avond. De gehele zomer is de reguliere uitzending te zien om 18:35 uur. Om 23:00 uur, na RTL Summer Night, is RTL Boulevard terug met een late uitzending vol nieuws op het gebied van entertainment, lifestyle, royalty, sport en internethits.

Zanger André Hazes krijgt realityserie op SBS6 

André Hazes krijgt een eigen realityserie op SBS6, dat heeft de tv-zender dinsdag bekendgemaakt in Shownieuws. De zanger, de zoon van de in 2004 overleden volkszanger André Hazes, wordt voor zijn eigen realityserie door de camera’s van SBS6 gevolgd in aanloop naar zijn concerten in Ahoy in oktober.

“Je ziet voornamelijk hoe ik er alles aan doe en hoe hard ik er aan werk om mijn droom te verwezenlijken”, zei André in Shownieuws. De zanger laat niet overal de camera toe. “Alles laat ik zien, behalve bij mij binnen”, vervolgde Hazes. De realityserie is komend najaar te zien op SBS6.

Nieuw seizoen Flikken Rotterdam in september

Het tweede seizoen van de Rotterdamse politieserie Flikken Rotterdam is vanaf vrijdag 22 september te zien op NPO 1. Het tweede seizoen van de Rotterdamse politieserie Flikken Rotterdam, een spin-off van de politieserie Flikken Maastricht, ging in januari 2016 in première met 1,7 miljoen kijkers.

AVROTROS heeft laten weten dat de hoofdrollen opnieuw worden vertolkt door Huub Stapel, Cees Geel, Maryam Hassouni, Mark van Eeuwen en Maartje van de Wetering. Het lijkt er dus op dat Hein Berg, de rol die wordt gespeeld door Huub Stapel, de seizoensfinale waarin hij wordt neergeschoten overleeft.

RTL Boulevard na de zomer met weekendversie

Het RTL4-programma RTL Boulevard zal vanaf na de zomer ook op zaterdag en zondag te zien zijn. Het gerucht ging al langer dat het entertainmentprogramma na de zomer zou uitbreiden met weekenduitzendingen, maar RTL4 heeft het nieuws afgelopen maandag officieel bevestigd.

“We merken dat de nieuwe vorm van 'RTL Boulevard' heel goed aanslaat in de doelgroep. Na de zomer starten we dan ook met 'RTL Boulevard' op zaterdag en zondag, zodat we zeven dagen in de week bovenop de actualiteit zitten”, aldus Erland Galjaard, programmadirecteur van de familiezender.

Landelijke Intocht Sinterklaas dit jaar in Dokkum 

De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in het Friese Dokkum. De Goedheiligman vaart op zaterdag 18 november met zijn Pieten naar de binnenstad van de Admiraliteitsstad. De NTR doet in Het Sinterklaasjournaal vanaf 12:00 uur rechtstreeks verslag van de intocht van Sinterklaas.

In Dokkum zal Sinterklaas met zijn Pieten op de kade worden verwelkomd door burgemeester Marga Waanders. “Fantastisch nieuws voor Dokkum en de regio Noordoost Fryslân, we gaan Sinterklaas heel hartelijk welkom heten!”, aldus burgemeester Waanders afgelopen maandag in een persbericht.

Dit was het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’ voor deze week. Showbizznetwork houdt jou ook de komende week weer op de hoogte van het laatste showbizz-nieuws. Daarnaast vind je op Showbizznetwork.nl onder de naam SBNW+ nog veel meer, zoals columns, recensies, blogs, rubrieken en interviews.