Alpacas is weer terug van weggeweest

Alpacas is weer terug van weggeweest

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vanavond is het nieuwe improvisatieprogramma, Alpacas, weer te zien. Het improvisatieprogramma wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand. Iedere week zullen de Alpacas; Peter Duifhuis, Thomas Hoogendoorn, Ruud Smulders, Nabil Aoulad Ayad en Rayen Panday er weer lustig op los improviseren. Het eerste seizoen van Alpacas was in november 2015 te zien.

Iedere week zullen de vijf mannen van Alpacas hulp krijgen van een Bekende Nederlander (BN-er). Niemand minder dan Bridget Maasland is de eerste BN-er die samen met de vijf mannen op het Alpacas podium zal staan. De presentatrice is één van de nieuwe gezichten van Net 5. Daar is zij iedere zondagavond te zien met haar programma Bridget in Hollywood. 

Niet alleen Bridget durft het aan om mee te doen, er zullen ook andere BN-ers te zien zijn. Zo improviseren onder andere Taeke Taekema, Soundos el Ahmadi, Tim Knol, Eva Koreman, Sofie van Enk en Niels Geusebroek. Zij zullen dan aan de kijker laten zien hoe zij kunnen improviseren.

Over het eerste seizoen van Alpacas schreef de recensent van Showbizznetwork een recensie. Hij was bijzonder enthousiast over dit nieuwe programma. Het deed hem zelfs denken aan een ander improvisatieprogramma, De lama's. Deze recensie is hier nogmaals terug te lezen.

Alpacas is vanaf vanavond weer iedere maandag om 21.55 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Bekijk Alpacas ook terug via TVblik.