The Jungle Book opnieuw druk bezocht in de bioscopen

The Jungle Book opnieuw druk bezocht in de bioscopen

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Voor het tweede weekend op rij is de nieuwste Disneyfilm, The Jungle Book, het best bezocht. Door het slechte weer van zondag trokken de mensen weer massaal naar de bioscopen. Sinds 14 april is de nieuwste versie van The Jungle Book weer in de bioscoop te zien. Alles draait om het mensenkind Mowgli, gespeeld door Neel Sethi.

Tijger Shere Khan jaagt op Mowgli en heeft daar alles voor over. Gelukkig kan de jonge Mowgli rekenen op veel steun van zijn vrienden. Onder andere panter Bagheera en beer Baloo doen er alles aan om Shere Khan tegen te houden. Maar al snel wordt het een één op één strijd tussen de tijger en het mensenkind. 

Opnieuw is The Jungle Book de best bezochte film van het afgelopen weekend. Maar niet alleen The Jungle Book werd veel bezocht. Ook het derde deel van Kung Fu Panda is wederom goed bezocht. Net als een week eerder staat deze film op de tweede plek in de bioscoop top drie.

De hekkensluiter is ook net als vorige week voor The Huntsman: Winter's Ware. In deze film speelt onder Chris Hemsworth de hoofdrol. Hij moet het als Huntsman opnemen tegen de ijskoningin Freya, die gespeeld wordt door Emily Blunt en haar boze zus koningin Ravenna. Deze rol wordt gespeeld door Charlize Theron. Deze film is alweer sinds 7 april in de bioscopen te zien.

Dit blijkt uit de bioscoop top drie die bioscoopketen Pathé wekelijks op haar Facebookpagina publiceert.