Veronica’s Nachtwacht: wat gebeurt er in het holst van de nacht?

Veronica’s Nachtwacht: wat gebeurt er in het holst van de nacht?

Geschreven door Pieter Jongsma

Veronica neemt je mee tijdens een nachtelijke trip. Beleef de avonturen van Tess Milne, Veronica van Hoogdalem, Tim Haars en Saar Koningsberger in het nachtleven. Ze bezoeken de heetste plekken en feestjes, gaan naar party’s en afterparty’s en ontmoeten de nachtelijke helden van Nederland. Legaal en soms wat minder legaal, geaccepteerd of taboe. De nacht biedt mensen de gelegenheid om te doen wat niet kan, niet mag of wat ze misschien niet durven bij daglicht. De presentatoren nemen je mee in hun tocht naar bizarre, mooie en schokkende gebeurtenissen overal in het land. Veronica’s Nachtwacht is vanaf maandag 8 april om 22.30 uur te zien bij Veronica.

Wat gebeurt er in het holst van de nacht? In ieder geval veel dingen waar de meesten van ons geen weet van hebben. Tim, Tess, Saar en Veronica nemen je mee het duister in en zijn overal bij; van een plattelands schuurfeest, straatraces, illegale raves, lesbische darkrooms tot aan creatieve sessies met graffiti spuiters.

Zo komt Tim erachter dat in Nederland daadwerkelijk ghost hunters bestaan die op inspectie gaan bij mensen die last hebben van geesten. Samen starten ze een zoektocht en proberen ze de geesten te verjagen. Op haar beurt vergezelt Tess een ervaren graffitispuiter in de ondergrondse stelsels van de metro en volgt Veronica de verrichtingen van een webcamgirl. En Saar ontdekt dat diverse parkeerplaatsen in Nederland voor een heel ander doeleinde worden gebruikt dan waarvoor ze zijn bedoeld.

Naaktfotografie en Burlesque Freak Out
In de eerste aflevering gaat Tim op pad met Maurice en Laura, die er wel een heel bijzondere hobby op na houden. Het stel gaat graag ’s nachts op pad om naaktfoto’s te maken in de buitenlucht. Normaal gesproken maakt Maurice foto’s van Laura, maar nu is Tim de fotograaf. En hij mag hen in wel heel bijzondere standjes en settings fotograferen. Tess verkent in dezelfde aflevering de wereld van Burlesque, dat draait om de kunst van het verleiden. In een kittige outfit neemt zij de rol van stagekitten voor haar rekening en kijkt ze haar ogen uit op dit freaky feest met kinky acts.

Veronica’s Nachtwacht
Vanaf maandag 8 april om 22.30 uur bij Veronica