'Robert Alberts' keert opnieuw terug in GTST

'Robert Alberts' keert opnieuw terug in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De come-back van Robert Alberts in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) duurde niet lang. Acteur Wilbert Gieske keerde terug, na een jarenlange afwezigheid. Zijn terugkomst zorgde voor de nodige spanningen tussen de gebroeders Alberts. Robert's broer Jef (Bartho Braat) zat in een lastig pakket met Laura (Jette van der Meij). Ineens stond zijn broer weer voor zijn neus.

Oude liefde roest niet, ook niet in GTST. Meteen toen Robert zijn vroegere liefde Linda (Babette van Veen) weer tegen kwam, sprongen de vonken opnieuw over. Deze liefde duurde niet heel erg lang. Linda had toch meer gevoelens voor een ander en liet Robert weer alleen. 

Robert kreeg een goed idee voor zijn broer Jef. Via een advertentie kwam Robert terecht bij een wijnboerderij in Frankrijk. Na lang nadenken besloot Jef om deze kans toch aan te grijpen. Samen met Robert besloot Jef zijn oude leven in Meerdijk achter zich te laten. De gebroeders Alberts verlieten, geheel in stijl, Meerdijk en hun inwoners. Vooral Laura leek er moeite mee te hebben om Jef te zien gaan.

Maar binnenkort keert Robert wederom terug in de soap van RTL 4. Niet voor even, maar voor een paar maanden. Dit werd woensdagavond in RTL Boulevard bekend gemaakt. De terugkomst van Robert komt op een bijzonder moment. Zijn zoon Sil (Soy Kroon) is pas teruggekeerd uit de gevangenis. Een echt goede relatie hebben Robert en Sil niet. Wie weet gaat dat de komende tijd wel veranderen.

Vanaf woensdag 18 mei zal Robert weer te zien zijn in Meerdijk. Hoe zal Linda reageren op de terugkomst van Robert? Zal het Robert lukken om weer een vader-zoon band op te bouwen met Sil? Hoe zal Sil reageren als hij zijn vader weer ziet? Na een relatief korte break komt Robert wederom terug naar Meerdijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.