Qmusic start nieuwe radiozender Joe

Qmusic start nieuwe radiozender Joe

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Qmusic is vandaag begonnen met de nieuwe digitale radiozender Joe. De radiozender met herkenbare muziek van de jaren ‘80 tot nu bestaat in België vandaag precies 10 jaar en daarom breidt Joe op 1 april 2019 internationaal uit. Qmusic verzekert dat de lancering van Joe geen 1 aprilgrap is.

Radio-dj Erik van Roekel neemt de ochtendshow van Joe tussen 7:00 en 9:00 uur voor zijn rekening. “Ik heb heel veel zin om de ochtendshow van Joe voor mijn rekening te nemen en de luisteraars wakker te laten worden met muziek die iedereen kent en waar ik zelf ook veel van hou.”

“Joe is in België al jaren een sterke radiozender voor een wat meer volwassen doelgroep. Joe richt zich op de frisse veertiger en draait herkenbare hitmuziek van de jaren '80 tot nu”, zegt Dave Minneboo, programmadirecteur Qmusic Nederland. “We zien dit als een mooie uitbreiding van ons radio-aanbod.”

Ook de Belgische radiozender Joe is blij met het nieuws. “De stap naar Nederland is een logische verderzetting omdat ook de Nederlandse 40-plussers een geweldige radio verdienen met greatest hits van de jaren '80 tot nu”, zegt programmadirecteur Robin Vissenaekens van het Belgische Qmusic en Joe.

De zender is digitaal te beluisteren via Joe.nl en via Nederland.fm.

Foto: Joe