Slam!FM Dutch Dance Days

Slam!FM Dutch Dance Days

Geschreven door Pieter Jongsma

Van 8 tot en met 13 april staat SLAM!FM in het teken van de Nederlandsedancescene. Tijdens deze week is de gehele playlist gevuld met de beste danceproducties van eigen bodem en komen elke dag Nederlandse DJ's langs in de studio voor te gekke live sets. 

 

Warming Up

Wakker worden gebeurt deze week met de lekkerste Nederlandse beats. Tijdens het item 'Rewindtussen 09.30 en 10.00 uur zijn elke dag live Dutch Dance Classic mixen te horen van onder anderen Joost van Bellen, Mark van Dale en Marco V.

Tijdens het programma SLAM!werkt, van 10.00 tot 12.00 uur, zijn nonstop de beste Nederlandse danceplaten te horen. Aansluitend tijdens het programma Middag Martijn, tot 15.00 uur, komen de nieuwste dancehits voorbij en zijn de vragen van de 'Beat It Quiz' volledig gericht op wat de luisteraars weten van de Nederlandse DJ's.

 

Most Wanted

Tijdens 'Most Wanted' komen van maandag tot en met donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur bekende DJ’s langs die hun persoonlijke favoriete Top 5 van Nederlandse bodem aan elkaar mixen. De Most Wanted Top 5 is daardoor omgebouwd naar de keuze van de DJ’s. Dit zijn:

Maandag 8 april : Ferry Corsten

Dinsdag 9 april: Nicky Romero

Woensdag 10 april: Jochen Miller 

Donderdag 11 april: Hardwell

 

De Avondploeg

Bij De Avondploeg van 19.00 tot 00.00 uur staan jonge Nederlandse talenten centraal en is elke avond gevuld met vette live sets van:

 

Maandag 8 april: Roul & Doors
Dinsdag 9 april: Bakermat
Woensdag 10 april: Wezz Devall
Donderdag 11 april: Code Black

 

 

De Dutch Dance Top 100:

Op vrijdag sluit SLAM!FM de week af met een Top 100 van beste Nederlandse danceproducties. Luisteraars kunnen stemmen via de site www.slamfm.nl.

 

Programma directeur SLAM!FM Menno de Boer: ''Nederland staat al jaren aan de top van de internationale dancescene. Dat was al zo sinds de eerste generatie superstar-DJ’s en het is nog steeds zo. Daar mogen we trots op zijn! Als je denkt aan de beste DJ’s, dan denk je aan SLAM!FM. Daarom eren we de grootste Nederlandse dancehelden een week lang tijdens de Dutch Dance Days.''