Opnames Nieuwe buren van start

Opnames Nieuwe buren van start

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De opnames voor het tweede seizoen van Nieuwe buren zijn in volle gang. De dramaserie maakte in 2014 haar debuut bij RTL 4. In de hoofdrol waren onder andere Daan Schuurmans, Bracha van Doesburgh, Katja Schuurman en Thijs Römer te zien. In deze dramaserie draaide het om twee buren. Deze buren deelden meer met elkaar dan alleen een kopje suiker.

Maar het eerste seizoen kwam dramatisch ten einde. Een zeer spannend einde waarbij Rebecca (gespeeld door Katja Schuurman) om het leven kwam. Hiermee leek het erop alsof Nieuwe buren ten einde zou komen, maar niets is minder waar. Er komt een nieuw, tweede, seizoen mét nieuwe buren. 

Acteur Fedja van Huêt en actrice Karina Smulders zullen de cast voor een groot deel gaan aanvullen. Zij zijn te zien als Lex en Steffi. Dit stel heeft een groot geheim wat te maken heeft met criminele zaken. Dit verklapte Fedja aan de camera's van RTL Boulevard. Meer wilde hij daar nog niet over kwijt.

Karina speelde onlangs nog een rol in een andere succesvolle dramaserie. Zo was zij te zien als huishoudster Bibi. Maar zij was meer dan alleen een huishoudster. Het contact met de drie mannen werd steeds gezelliger. In de laatste aflevering zorgde Bibi voor een grote shock. Zij was zwanger en wist niet wie van de drie mannen de vader was.

Wanneer het nieuwe seizoen van Nieuwe buren te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

Bekijk Nieuwe buren terug via TVblik.