Veronica en S1.tv bundelen krachten in zomer

Veronica en S1.tv bundelen krachten in zomer

Geschreven door Daniël Schalk

Veronica en S1.tv, een initiatief van Social1nfluencers en SBS, zullen in de zomer hun krachten bundelen. Niels Oosthoek (S1), Claire Simon (S1), Jantien Eeuwe (vlogger) en Benten Wijnen (Veronica Superguide) struinen heel Nederland af voor de ultieme zomerse verhalen.

De ultieme zomerse verhalen die de vier vrienden onderweg horen zijn te volgen via tv-zender Veronica en S1.tv. Ook start Veronica in de zomer elke werkdag met het nieuwe programma Summertime: The Bucketlist, waarin de creators van Social1nfluencers elkaars bucketlist afwerken.

Naast de dagelijks uitzendingen op televisiezender Veronica zijn elke week zomerse S1original-webseries, van Blend it tot Prank a Tourist en Awkward Moments-Summertime, op de website van S1.tv te vinden. Een compilatie van deze webseries is elk weekend op Veronica te zien.

In de negendelige webserie Prank a Tourist neemt Martijn Manschot van Gierige Gasten wekelijks toeristen in de maling. Van het werven van toeristen voor een heus watergevecht tot het verhuren van een normale fiets die een eenwieler blijkt te zijn. Ook worden toeristen door hun ‘geprankt’.

In de webserie Awkward Moments-Summertime worden de pikantste en meest hilarische situaties voorgelegd aan het Summertime-panel, bestaande uit creators Benten, Niels, Jantien en Claire. Wat zouden zij bijvoorbeeld doen als hun zwembroek plotsklaps weg is door een hoge golf.

In de spelshow Blend It wordt het letterlijk een alles-of-niets strijd, waarbij een gevarieerd buffet van smerigheden de hoofdrol speelt. Twee kandidaten nemen het tegen elkaar op door hun zomerse kennis te testen. Dit doen zij allemaal onder leiding van de populaire YouTuber Sophie Milzink.

Social1nfluencers is een jong en innovatief bedrijf dat in Nederland voorop loopt in online videocontent. Sinds 2011 vertegenwoordigt Social1nfluencers 80 YouTube creators in Nederland. Sinds 12 februari 2015 heeft SBS een belang in Social1nfluencers en heeft gezamenlijk S1.tv opgezet.

Summertime: The Bucketlist is vanaf 21 juni elke werkdag, om 18:00 uur, te zien op Veronica.