Studio France verder zonder Rafael van der Vaart

Studio France verder zonder Rafael van der Vaart

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Rafael van der Vaart was zaterdag voor de laatste keer te zien als sidekick van Henry Schut in het EK-programma NOS Studio France. De profvoetballer is sinds de start van het EK voetbal in Frankrijk afwisselend met Hugo Borst de sidekick in het praatprogramma van de NOS over het EK.

Van der Vaart moet woensdag weer beginnen met trainen. “Jij bedankt voor de reeks, want je moet weer trainen”, zei presentator Henry Schut zaterdagavond aan het einde van de uitzending. Wel belooft Rafael dat hij nog langskomt bij de finale als blijkt dat hij een transfer gaat maken.

Er wordt in de media veel gesprokken over een mogelijke transfer voor Van der Vaart. Vorig jaar verliet hij nog Hamburger SV voor Real Betis. Hij verkoos Real Betis boven Ajax, want de Amsterdamse voetbalclub had kenbaar gemaakt interesse te hebben in de profvoetballer.

In NOS Studio France vertelde hij onlangs dat hij na een jaar alweer bij Real Betis moet vertrekken. Tegen Shownieuws zei hij onlangs dat hij open staat voor een transfer naar Ajax. “Iedereen weet natuurlijk dat Ajax mijn club is. We zijn er een paar keer dichtbij geweest. Alles is open.”

NOS Studio France is het prime time-voetbalprogramma van de NOS, waarin Henry Schut samen met zijn sidekick en andere gasten napraat over ‘the match of the day’. Hoewel zijn voetballende naamgenoot niet in actie komt op het EK, is de populaire NOS-teckel Messi ook weer van de partij.

Bekijk NOS Studio France op TVblik.nl/nos-studio-france