Billy terug in Utopia voor ex-vriend Ruud

Billy terug in Utopia voor ex-vriend Ruud

Geschreven door Daniël Schalk

Billy is donderdagmiddag teruggekeerd in Utopia. De oud-inwoonster keert niet definitief terug in Utopia, maar wil haar ex-vriend Ruud om vergeving vragen. Het is 21 maanden geleden dat de inwoonster van het eerste uur Utopia verliet, nadat haar geliefde Ruud was weggestemd.

Ruud en Billy bleven ook na Utopia-avontuur, dat voor Billy op 7 oktober 2014 stopte, bij elkaar. Afgelopen jaar strandde de relatie en Billy vertrok vervolgens met haar nieuwe vriend naar Sint-Maarten. Inmiddels is de kunstenares weer terug in Nederland en heeft spijt gekregen.

“Ik heb hem echt heel veel verdriet gedaan”, vertelt Billy nu. Billy wilde Ruud, die sinds 6 mei 2016 weer terug is in Utopia, graag spreken en mocht daarom donderdag de poort door lopen. “Ik hoop heel erg dat Ruud blij is om mij te zien en dat wij ons sprookje kunnen voortzetten”, aldus Billy.

“Er is heel veel gebeurd en dat moeten we oplossen waar camera’s bij zijn. Ik vind het heel erg spannend, maar het moet gebeuren en ik hoop dat ik die kans krijg”, zei de kunstenares voordat ze het terrein van Utopia betrad. Ruud en Billy waren een van de eerste vijftien inwoners van Utopia.

Bekijk Utopia op TVblik.nl/Utopia