Billy mag terugkeren in Utopia

Billy mag terugkeren in Utopia

Geschreven door Daniël Schalk

Billy Bakker, Utopiaan van het eerste uur, mag terugkeren in Utopia. Billy keerde vorige week donderdag voor even terug in Utopia om haar ex-vriend Ruud, Utopiaan van het eerste uur die afgelopen mei na anderhalf jaar is teruggekeerd in de real life soap, om vergeving vragen.

Ruud maakte vrijdagavond bekend dat 70,49% van de kijkers voor de terugkeer van Billy is. De kijkers van het SBS6-programma mochten de afgelopen dagen stemmen of Billy terug mocht keren. Doormiddel van een bindend referendum werd de terugkeer van de oud-inwoner bepaald.

Volgens producent Talpa keerde Billy vorige week niet definitief terug in Utopia, maar nadat ze Ruud om vergeving had gevraagd wilde ze niet meer weg. Billy wilde Utopia afmaken en nadat Ruud afgelopen mei was teruggekeerd in de real life soap begon het bij haar ook weer te kriebelen.

De kijkers van het SBS6-programma mochten bepalen of Billy terug mocht keren in Utopia. Als de kijkers voor de terugkeer van de oud-inwoner zouden stemmen, zou Utopia 16 inwoners krijgen. Utopia begon op 31 december 2013 met 15 inwoners, waaronder Ruud Zwaan en Billy Bakker.

Ruud en Billy kregen in Utopia een relatie en bleven ook na hun Utopia-avontuur bij elkaar. Afgelopen jaar strandde de relatie waarna Billy vervolgens met haar nieuwe vriend naar Sint-Maarten vertrok. Toen de kunstenares onlangs weer terug kwam in Nederland kreeg ze spijt.

Bekijk Utopia op TVblik.nl/Utopia