GTST Zomer-blog: Allesbehalve een sprookjeshuwelijk voor Ludo en Billy
Bron: RTL

GTST Zomer-blog: Allesbehalve een sprookjeshuwelijk voor Ludo en Billy

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Tijdens de zomerstop van GTST blikt Sebastiaan elke vrijdag terug op het 30ste seizoen.

Ineens was daar de dag een heel bizarre bruiloft. In de tuin van hotel De Rozenboom stond Ludo op het punt om te trouwen met Billy. De twee aartsrivalen trouwen ineens met elkaar. Janine stond erbij en keer ernaar. Ze kon niet geloven dat haar ex-geliefde ineens kon trouwen met een ander. Ze waren zelf nog maar net uit elkaar. 

Maar was er wel sprake van liefde tussen Ludo en Billy? De liefde spatte er niet bepaald vanaf. Het leek eerder op een slechte filmscene. Waarom zou Ludo in vredesnaam met Billy willen trouwen? Er waren meer vragen dan antwoorden op deze bijzondere dag. Wat ook best bizar was, dat er geen kinderen bij waren. 

Wie was toch die Carmen?

Zowel Ludo als Billy werden onder druk gezet. Carmen, een kunstkenner, wilde de twee namelijk terugpakken. Het zou allemaal te maken hebben met een soort schilderij. Eerlijk is eerlijk, met deze Carmen viel niet te spotten. Ze dreigde om de kinderen van Ludo en Billy iets aan te doen. Ze moesten alles doen wat ze wilde. Met de rug tegen de muur konden Ludo en Billy niet anders dan met elkaar te trouwen. 

Ludo zou Ludo niet zijn als hij een plan had. Hij besloot om samen te werken met Billy. Want hoe eerder ze van elkaar verlost waren hoe beter. Na een slimme truc kwamen Ludo en Billy achter de achtergrond van Carmen. Het bleek te gaan om een patiënt uit een kliniek. Een oude bekende was haar arts. Deze oude bekende was niemand minder dan Rob. 

Rob is terug van weggeweest

Billy had Rob juist ingehuurd om Ludo en Janine uit elkaar te krijgen. Nadat gelukt was, was Rob al snel spoorloos verdwenen. Alles leek erop alsof Ludo hierachter zat. Janine was totaal in de war. Ze vond de liefde bij Rob, maar hij verdween ineens. Waar was Rob ineens gebleven al die tijd? Na een aantal maanden dook hij toch weer op. 

Alles bleek een wraakplan van Rob te zijn. Hij kreeg echt gevoelens voor Janine. Dus moesten zij en Ludo uit elkaar. Dankzij Carmen ging het ineens razendsnel. Maar het werd Rob te heet onder de voeten. Langzaam maar zeker raakte het plan van Rob bekend. Ludo en Billy waren woedend en wilden Rob aanpakken. 

Eerst moest Rob van Carmen af zien te komen. Zij belandde weer in een kliniek. Al snel werden de puzzelstukjes op zijn plaats gezet. Rob kon niet anders dan bekennen wat hij had gedaan. Hierdoor ging alles in een sneltreinvaart. De scheiding werd al snel in werking gezet. Ludo en Billy gingen ieder een eigen weg. 

Ludo probeerde zijn band met Janine weer te verbeteren. Het duurde een heel lang voordat de twee weer bij elkaar kwamen. Maar uiteindelijk komen Ludo en Janine altijd weer bij elkaar. De liefde tussen de twee is zo sterk dat het werkelijk alles kan overleven. 

Het was een heel bizar beeld. Het huwelijk tussen Ludo en Billy was echt heel bizar. Het zorgde ervoor dat je als kijker heel vreemd opkeek. Hoe kon Ludo nu ineens Janine inruilen voor Billy? Was de vonk dan toch ineens overgeslagen? Je wist bijna wel zeker dat het niet zo zou zijn gegaan. Er was meer aan de hand, veel meer! 

GTST keert op maandag 31 augustus weer terug bij RTL4. Tot die tijd blikt Sebastiaan elke vrijdag om 19:00 uur in de GTST Zomer-blog terug op het 30ste seizoen.