RTL na Weekend Magazine met Z Magazine

RTL na Weekend Magazine met Z Magazine

Geschreven door Daniël Schalk

Na het Weekend Magazine van RTL Nieuws komt RTL Z nu met Z Magazine, een online magazine boordevol interviews, achtergrondverhalen, reistips, hotspots en de laatste gadgets en trends. Elke maand zal er een nieuwe editie van het nieuwe magazine Z Magazine van RTL Z verschijnen.

In het eerste nummer spreekt Frank Swinkels over zijn familiebedrijf Bavaria, is er aandacht voor sandalen voor mannen en gaat het over een zelfgebouwd huis met ultralaag energieverbruik. “Z magazine is er voor iedereen die het beste uit zichzelf en het leven wil halen”, aldus RTL.

Afgelopen februari begon RTL4’s nieuwswebsite en programma RTL Nieuws met het magazine Weekend Magazine. Iedere donderdagmiddag verschijnt er een nieuwe editie van de online glossy, boordevol interviews, reistips van insiders, recepten, hotspots en de laatste gadgets en trends.

Het magazine wordt wekelijks door ruim 175.000 mensen gelezen. Het Weekend Magazine verscheen voor februari al in de tablet app van RTL Nieuws, maar om een nog groter publiek te bereiken heeft het Weekend Magazine nu ook een vaste plek binnen de website van RTL Nieuws.

Bekijk het nieuwste Z Magazine via rtlz.nl of via de RTL Z app.