Olympische versie van Let’s Go voor Dafne Schippers

Olympische versie van Let’s Go voor Dafne Schippers

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Ali B, Kenny B en Brace zijn opnieuw samen de studio ingedoken om hun zomerhit Let's Go in een nieuw jasje te steken. Speciaal voor de Nederlandse atlete Dafne Schippers, die vrijdag voor de eerste keer in actie komt op de Olympische Spelen, is er een olympische versie gemaakt.

De videoclip van Let's Go for Gold bevat beelden van het EK Atletiek in Amsterdam, waar Schippers goud won op de 100 meter en ook op de 4x100 meter estafette. De atlete werd ‘de koningin van de EK in Amsterdam’ genoemd en dat belooft wat voor de Olympische Spelen in Rio.

Vandaag, vrijdag 12 augustus, komt Dafne voor de eerste keer in actie. De verwachtingen zijn hoog gespannen, want lukt het de atlete om de verwachtingen waar te maken en een olympische medaille te winnen op 100 en 200 meter sprint. Vandaag moet ze zich eerst kwalificeren voor de finale.

Zaterdag staat het koningsnummer van de atletiek, de 100 meter sprint, op het programma. De finale van de 200 meter sprint is woensdag. Sinds 1952 is het geen Nederlander meer gelukt om een medaille te winnen op 100 en 200 meter sprint. Let's Go for Gold zal Dafne vast en zeker helpen.

Bekijk en luister het nummer Let's Go for Gold hieronder: